TBR-stapel voor de #BBReadathon

Gepost op 7 mei 2015 door Katja in Boeken / 6 Comments

Geen TTT voor mij vandaag. Ik heb heb namelijk 8,5 plank vol staan met boeken en daarnaast nog een paar dozen. Dus leek het mij leuker om een keer een boekenkasttour filmpje te gaan gaan maken. 

Vandaar dat ik vandaag de boeken laat zien die ik wil gaan lezen tijdens de #BBReadathon. Wil je meer weten over de Read-a-thon? Klik dan hier.

SAM_0329

Half Wild van Sally Green Lijkt mij een leuk boek en is het vervolg op Half Bad.

SAM_0331

Bloedbelofte deel 4 van de Academicus Vampyrus serie. Deze ga ik ook zeker lezen! De 100 is van uitgeverij Blossom Books, het is natuurlijk wel een #BBReadathon dus kan ik niet achter blijven om geen Blossom Books boek te lezen. Dit is teven de enige ongelezen BB boek in mijn kast, de tv-serie vind ik al tof, dus nu op naar het boek!

3 boeken vind ik al behoorlijk veel, maar voor het geval ik niet meer uit de leesmodes te krijgen ben, dan heb ik hier nog 4 opties die ik zou kunnen lezen.

SAM_0330

Red Queen lijkt mij zo ontzettend gaaf! Net als All the bright places, nog geen idee welke ik ga lezen. Maar de laatste tijd heb ik vooral zin om mijn TBR-stapel te verkleinen, dus pak ik boeken kris kras uit mijn boekenkast om te lezen.

SAM_0332

Beide boeken ben ik al in begonnen en Smaragdgroen is zelfs een reread, want deze serie is zo leuk! Stad van beederen ben ik ergens bij bladzijden 150. Helaas ben ik nooit verder gekomen. Er kwamen namelijk een paar recensie-exemplaren tussendoor.

Half Wild, De 100 en Bloedbelofte ben ik zo ie zo van plan om te lezen. Dan is het maar net waar ik zin in heb om te lezen.

Doe jij mee met de #BBReadathon? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


6 responses to “TBR-stapel voor de #BBReadathon

  1. Zo te zien ga je er een hoop lezen! Ik denk dat ik me toch nog ga inschrijven, al heb ik van het weekend helaas niet zoveel tijd om te lezen D: Maar morgen wel! Dan zet ik sowieso De 100 ook op mijn lijstje 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.