Teen Wolf Season 5 Trailer!

Gepost op 25 mei 2015 door Katja in tv-serie / 1 Comment

AAAAAaaaaaaaah, ik weet het, wanneer de post online gaat loop ik inmiddels achter…. Maar toch wil ik mijn fangirlmoment delen! 

De trailer van Teen Wolf seizoen 5 is uit!!! Gelukkig duurt het niet heel lang meer voor seizoen 5 uit is. Tegen die tijd zijn er ook andere series al begonnen aan hun vervolg seizoen, waardoor hopelijk de tijd nog sneller gaat.

Watch your pack!

Seizoen 4 eindigde al niet in een cliffhanger, dat konden ze ook iet maken naar de fans toe, aangezien ze bij Teen Wolf nog niet wisten of er een vervolg seizoen zou komen.

http://https://www.youtube.com/watch?v=R4YDcV1QpLk

Toch waren nog niet alle vragen uit seizoen 4 beantwoord, zoals: ‘wat is Parrish?’ Als ik kijk naar de clip zal niet alleen die vraag beantwoord worden, maar nog veel meer achtergrond informatie over de wezens in de serie.

Ik vind dat de trailer op een erg gave manier wordt ingeleid met een heerlijke duistere dialoog tussen twee beste vrienden. De clip zelf vind ik erg anders dan de voorgaande seizoen trailers. Met name als je ook luistert naar de muziek vind ik het klinken alsof dit wel het laatste seizoen kan worden van Teen Wolf. Daarnaast is er zoveel veranderd in de personages hun leven in zeer korte tijd, waardoor ik hoop dat de serie niet uitgemolken gaat worden. Met steeds weer een nieuwe vijand waar ze tegen moeten vechten, nieuwe liefdes en nieuwe teen wolven.

Kijk jij al uit naar Teen Wolf seizoen 5?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “Teen Wolf Season 5 Trailer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.