That Blonde Woman bestaat 1 jaar! [Winactie] [Gesloten]

Gepost op 12 oktober 2015 door Katja in Boeken / 17 Comments

winactie

Gisteren bestond mijn blog precies een jaar! Wie jarig is trakteert! Dankzij Uitgeverij Z&K mag ik één van mijn favoriete boeken van afgelopen zomer verloten voor een winactie. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Flaptekst

“Ember krijgt in korte tijd twee dramatische gebeurtenissen te verwerken: haar vader, een militair arts, is gesneuveld in Afghanistan en kort daarna, als ze al kwetsbaar is, vindt ze haar vriend Riley in bed met haar roommate. Ember vindt steun bij Josh, de ijshockeycoach van haar broertje. Ze kijkt wel uit om zich meteen in een nieuwe relatie te storten… Maar wat is erger: de onzekerheid van een leven met Josh of een leven zonder hem?”

onverminderd

Onverminderd van Rebecca Yarros wist mij met haar verhaal te raken! Het was omdat de dagelijkse bezigheden ook door moesten gaan, anders was het boek in een dag uit geweest in plaats van de 2 dagen die ik erover heb gedaan.

Hoe maak je kans?

 1. Volg mij via Bloglovin en
 2. like dit bericht.
 3. Laat in onderstaande reactie weten wat jouw favoriete boek is en waarom. 

Naar punt 3 ben ik super benieuwd hoe origineler het antwoord, hoe beter! Daarnaast is het een mooie manier om een leuke boekentips te verzamelen. Ik ben benieuwd en veel succes! May the odds be ever in your favor. 

Liefs,

header31-860x280

De winactie loopt tot 19 oktober en dan kies ik de winnaar die aan bovenstaande punten heeft voldaan. 

Tags:


17 responses to “That Blonde Woman bestaat 1 jaar! [Winactie] [Gesloten]

 1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! En wat een leuke winactie, ik doe zeker mee. Ik volg je al een paar maanden op Bloglovin en heb dit bericht dan ook daar geliked.
  Mijn lievelingsboek op dit moment is Vrees Me van Tahereh Mafi. Heb hem ongeveer drie weken geleden uitgelezen maar ben er nog steeds mee bezig, dat is voor mij het teken dat een boek écht goed is.

 2. Leuk, deze wil ik graag winnen! Mijn favoriete boek van het moment – het wisselt enorm regelmatig haha – is Als ik blijf van Gayle Forman. Ik vind de schrijfstijl zo mooi doordat-ie ontzettend emotioneel is en ik vind het prachtig hoe het tijdens het lezen lijk alsof je echt over levensechte personages leest, en daarbij vind ik de thema’s heel erg mooi.

 3. Ans Stier

  Gefeliciteerd! Mijn favoriete boek, poeh moeilijke vraag, ik lees van alles en er zijn er vele die ik goed vind. Ik denk dat ik op dit moment kies voor Ik geef je de zon van Jandy Nelson. Van Rebecca Yarros heb ik nog nooit iets gelezen en daar zou ik graag verandering in brengen vandaar dat ik graag mee doe aan deze leuke actie.

 4. Nogmaals gefeliciteerd, dit boek wil ik zo graag lezen! Ik heb niet één favoriete boek maar als ik er voor nu één zou moeten kiezen, kies ik voor Fangirl van Rainbow Rowell. Aangezien ik zelf nogal een fangirl ben is het een heel herkenbaar boek.

 5. anique

  Mijn favourite boek(en) is (zijn) van Lauren Destefano, the chemical garden trilogy. Het verhaal spreekt mij erg aan en het leest lekker weg!

 6. Gefeliciteerd!! En wat een gave winactie!!

  Op dit moment is waar het licht is mijn favoriete boek. Ik heb het mogen lezen van Moon en ik heb zo hard zitten janken. Wat een prachtig boek. Verder ben ik ook helemaal weg van de NA s van s.c. Stephens. Eeg leuke boeken met leuke personages en t leest lekker weg.

 7. Mijn favoriete boek: wat een moeilijke vraag zeg. Mag het ook een reeks zijn. Ik ben momenteel dol op de Lunar Chronicles van Marissa Meyer. Supermooi om te zien hoe ze bekende sprookjes herwerkt heeft en er toch nog een leuk verhaal in heeft kunnen krijgen

 8. Gefeliciteerd!!

  En Harry Potter <3 mijn aller eerste lees liefde ooit.. Ik las daarvoor nooit een boek haatte het.. en nu nu? kan ik niet meer stoppen 😉

 9. Laure

  Proficiat met je blogverjaardag! Pff, een favoriet boek kiezen is erg moeilijk:-) Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor ‘Het Koekoeksjong’ van Robert Galbraith. Ik was al fan van J.K. Rowling toen ze de Harry Potter boeken schreef, maar haar volwassen romans vind ik ook heel erg goed!

 10. Marcella

  Ten eerste: gefeliciteerd!!
  Via de Facebook van Zomer en Keuning kwam ik op je blog, altijd leuk 🙂 !
  Pfff mijn favoriete boek. Ik ben zo’n nerd die niet kan kiezen maarrrrr….. Ik kan uiteraard altijd een tip geven. Aan anderen geef ik vaak de volgende tip: een kikker in mijn buik (van Valerie Strategier). http://www.eenkikkerinmijnbuik.nl/
  Een verhaal over een kind met kanker, erg mooi om te lezen. De opbrengsten van het boek gaan naar kinderen met kanker (oa KiKa). Het is echt gewoon even een keer een ander boek over ‘kanker’, uit een ander oogpunt. Het zet je weer even met beide benen op de grond. Er zij uiteraard altijd beter geschreven boeken, maar het onderwerp is gewoon zo interessant dat het de moeite waard is.

 11. Esther

  Mijn favoriete boek is alles van Hanna Kristin. Echt geweldige schrijfster, hele mooie en zielige boeken. Je blijft ze nog dagen met je mee dragen deze verhalen.

 12. Tamara TS

  Lijkt me een heel mooi boek! Ik heb een paar favoriete boeken. The Stand-Stephen King, Miss Peregrine’s home for peculiar children – Ransom Riggs, maar ook een lekker oud meisjesboek, Joop ter Heul- Sissy van Marxveldt. Verder lees ik alles wat los en vast zit. (Zolang het maar geen stuiverromannetjes zijn… 😉

 13. Oeeeeh ik doe graag mee! Dit boek wil ik zó graag nog lezen! Ik volg je uiteraard allang, haha. Mijn favoriete boek is Ik geef je de zon van Jandy Nelson. Echt zó’n bijzonder boek, het heeft me echt geraakt. Het verhaal gaat over een tweeling en ik heb geen broers of zussen. Best lastig, vond ik. Ook het verhaal over het gezin vond ik heel mooi. Alles klopte gewoon aan dit verhaal. De tweeling zie je echt opgroeien en struggelen met de puberteit en met elkaar. Het was voor mij een perfect boek omdat op van alle twee de personages gaat houden en op het einde alles helemaal duidelijk is. Alles valt op zijn plaats. En het einde is zo heartbreaking maar tegelijkertijd ook zó mooi. Zucht. Nadat ik het boek heb uitgelezen was ik echt dagen kapot.. Ik wilde echt geen enkel ander boek meer, enkel dit boek. Ik heb dit boek aan zoveel mensen aangeraden, die hebben hem ook gekocht.. That makes me happy!

 14. Isabel

  Mijn favoriete boek is “De nachtegaal” van Kristin Hannah, prachtig en indrukwekkend. Ik hoef niet zo snel te huilen bij een boek, maar hierbij heb ik bij 2 passages mijn ogen niet droog kunnen houden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.