Top Vijf Vrijdag – 5 boeken die meegaan naar Parijs

Gepost op 24 april 2015 door Katja in Boeken / 1 Comment

Wanneer je dit leest zit ik in de trein of ik ben al in Parijs! Voor deze paar daagjes weg heb ik een paar boeken meegenomen. Drie boeken voor Teen Author Smash en twee om te lezen. 

Ik heb niet voor niets speciaal voor dit weekend gekozen om naar Parijs te gaan. Want morgen is Teen Author Smash in de Amerikaanse Bibliotheek in Parijs. Hier op komen zo’n 24 auteurs op af, van wie drie ik graag een handtekening zou willen.

DSC_0059

Enders (eerste deel is Starters), Lissa Price Ik vond het eerste deel erg leuk maar die had ik uit de bibliotheek geleend. Enders heb ik vervolgens gekocht.

DSC_0058

Amy & Roger’s Epic Detour, Morgan Matson Wauw, wat vind ik dit boek toch ontzettend tof! Vooral om Morgan te ontmoeten lijkt mij al leuk en dan komt er ook nog eens haar handtekening in één van mijn favoriete boeken!

Die for me, Amy Plum Dit boek heb ik op aanraden van vriendinnen gekocht en ben ik op het moment aan het lezen. Tot nu toe vind ik het al erg bijzonder. Dit zijn dus de drie boeken die ik meeneem voor Teen Author Smash.

DSC_0057

Naast het boek van Amy Plum die over Parijs gaat, neem ik ook de volgende boeken mee: Anna & de French Kiss, Stephanie Parkins (waar ik stiekem al in begonnen ben) en Een huis in Frankrijk, Eva de Wit. Lekker lezen in Parijs over Parijs en Frankrijk, dat lijkt mij een goede combi.

Welk boek zal in jouw koffer zitten wanneer je naar Parijs gaat? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “Top Vijf Vrijdag – 5 boeken die meegaan naar Parijs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.