Top Vijf Vrijdag – 5 boeken waar ik naar uitkijk

Gepost op 18 september 2015 door Katja in Boeken / 8 Comments

TTVHet is najaar en dat betekent niet alleen dat we een goed excuus hebben om binnen te zitten met een grote mok thee wanneer het buiten regent. Maar ook dat er heel veel leuke nieuwe boeken uitkomen! Hierbij 5 boeken waar ik wel het meest naar uitkijk dit najaar. 

1. Vuur en As – Sabaa Tahir

Ik heb al zoveel BookTubers over dit boek gehoord! Daarnaast lijkt het boek mij totaal anders dan andere YA’s. Toen LS Amsterdam bekendmaakte dat zij de Nederlandse uitgave op de markt gaan brengen was ik ontzettend blij!

2. Endgame 2 – De luchtsleutel – James Frey

Niet iedereen was te spreken over deel 1 maar ik was razend enthousiast en ik wacht al een jaar op het vervolg, dus kom maar op!

PicMonkey Collage

3. Hunter & Pearl – Joss Stirling

Ik ben dol op de prachtig, romantische schrijfstijl van Joss Stirling met de nodige droge humor die mij hardop laat lachen. Na Storm & Stone gaat het verhaal verder met dit keer nieuwe personages! Inmiddels heb ik het boek ontvangen van de uitgeverij. Heel erg bedankt Myrthe! Dit boek ligt al op mijn TBR voor deze maand.

4. Rebel – Julie Kagawa

Misschien. Nee, ik weet wel zeker. Ik ben niet de meest enthousiaste persoon wanneer het op deel 1 van de Talon-trilogie, Pupil aankomt, maar toch ben ik erg benieuwd hoe het verhaal verder gaat. Ik verwacht veel actie en als iemand dat goed kan omschrijven dan is het Julie Kagawa wel!

5. Hartenkoningin – Gena Showalter

Jaaaaaa, Zombies!!! Het laatste deel in de trilogie en ik kan niet wachten om te weten hoe het afloopt! Gena Showalter weet hoe ze boeken moet schrijven met een heerlijk verhaallijn.

Naar welk boek(en) kijk jij uit?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


8 responses to “Top Vijf Vrijdag – 5 boeken waar ik naar uitkijk

 1. Heyheyheyhey, ik moet iets vertellen! Ik moest laatst heel erg fangirlen want ik kwam er achter dat The White Rabbir Chronicles nog een boek kreeg, deze maand komt het boek uit in het Engels de titel is: A Mad Zombieparty, als je dat op bol in tikt (of alleen Gena Showalter) dan komt het boek er ook te staan. Ik heb al aan HarperCollins gevraagd of ze het boek willen/mogen/gaan vertalen maar ik heb nog geen antwoord gekregen helaas… Ik denk ik zeg het maar 😉

  • Ilona

   Oooh ik hoop zo erg dat ze die boek willen vertalen, afgelopen maanden heb ik deel 1,2 en 3 gelezen en die zijn verslavend zeg! maar ik kwam er achter dat deel 4 helaas nog niet vertaald is, dus ik hoop dat er een vertaling komt!

   • Kitty

    Is hier al meer nieuws over? Ik loop namelijk over van spanning en zie graag het 4de (Nederlandse) boek verschijnen. Helaas vind je nergens op het internet terug of deze nog verschijnt. Ook over kat in zombieland is niets terug te vinden. Op zich maakt het niet veel uit dat ze in het Engels zijn maar aangezien dat ik de trilogie in het Nederlands heb gelezen wil ik ze ook graag in het Nederlands afmaken…..

    Love kitty

 2. Ik kijk ook echt uit naar Rebel en Vuur & As. Verder ben ik ook enorm benieuwd naar de nieuwe van Leigh Bardugo, List & Leugens. En de nieuwe van Gillian King trouwens ook, haha. Ik kijk uit naar teveel boeken, haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.