Top vijf vrijdag – 5 Dr. Martens die op mijn wenslijst staan

Gepost op 19 december 2014 door Katja in Mode / 3 Comments

De mensen die mij kennen weten dat ik een verslaving heb… Schoenen, maar nee het zijn niet zomaar schoenen… Het zijn Dr. Martens!!! (het kan natuurlijk ook zijn dat je naar mijn logo of foto keek, want dat zegt denk ik ook genoeg) Ik heb inmiddels al 6 paar en ja ik weet dat dit zeker niet de goedkoopste schoenen zijn. Maar ik koop ze dan ook nooit voor de volle prijs.

Meestal wacht ik tot ze in de sale zijn bij Zalando en dan sla ik mijn slag. Zo heb ik mijn paar blauwe Dr. Martens die eerst 130 euro kosten, maar 55 euro voor betaald. Hmm, daar zei ik wel heel vlot ‘maar 55 euro’. Ik weet dat het voor sommigen nog steeds een heel bedrag is. Gelukkig doe ik dan ook veel en veel langer met deze schoenen dan met schoenen van een ander merk of winkel. Mijn eerste paar Dr. Martens heb ik nu al zeker zo’n 2 jaar en 8 maand en ze zijn nog steeds mooi. Natuurlijk heb ik dan nu ook meer schoenen van Dr. Martens waardoor ik ze kan afwisselen, maar voor alsnog vind ik dit een groot plus punt aan de schoenen dat ze lang meegaan.

Genoeg gekletst over mijn grote liefdes, nu laat ik mijn crushes zien. ūüôā

1914 DMC 14-EYE, Veterlaarsjes, cherry smooth –¬†Sinds vorig jaar ben ik gevallen voor deze paar schoenen. Komen ze je bekend voor? Dat kan heel goed Miley Cyrus droeg ik haar video clip ‘Wrecking ball’ het lagere model van deze lijn schoenen. Ik vind de kleur erg mooi en daarbij heb ik nog geen laarzen van Dr. Martens en daar moet denk ik deze winter een einde aan komen.

Veterlaarsjes, Zwart, Engelse vlag –¬†Op deze schoenen heb ik al zeker zo’n 3 jaar een crush. Aaahh en ze hebben de Engelse vlag! Ik weet nog niet hoe ik deze paar schoenen zou moeten combineren, maar dat is een probleem nadat ze in mijn kast staan te pronken.

ORIGINAL “1460 BLACK PAYTENT”, Veterlaarsjes, white patent –¬†Mijn eerste paar waren witte Dr. Martens, al zijn ze eerder cr√®me kleurig. Ik zou heel graag een paar echt witte Dr. Martens in mijn collectie willen. Zodat ze een eyecatcher zijn, maar niet dat het meteen zo extreem kleurig is zoals mijn gele, roze of blauwe Dr. Martens.

FLORA

Flora –¬†Net even een subtielere Dr. Marten dan de bovenstaande. Ik ben zo erg gewend geraakt aan mijn Dr. Martens dat ik nooit meer anders draag. Dit is soms best irritant, want zodra ik schoenen draag die niet van Dr. Martens zijn kan ik daar vaak niet lang op lopen (op mijn Nike’s na). Maar even serieus eenmaal Dr. Martens en je wilt nooit meer anders.

TERESA

Teresa Р Dit is het zelfde verhaal als bij het model Flora. Het is een net even subtielere schoen en daarbij vind ik deze schoenen heel mooi vanwege het suède en het riempje.

Wauw, wat een pracht schoenen. Nu klik ik deze post maar heel snel weg… voordat ik¬†alle 5 paar schoenen koop.

Welk paar Dr. Martens denk jij dat ik ga aanschaffen deze winter? 

Liefs,

header31-860x280

Deze schoenen zijn te koop bij Zalando of drmartens.com. Dit bericht is geen onderdeel van een¬†commerci√ęle¬†samenwerking.¬†

Tags:


3 responses to “Top vijf vrijdag – 5 Dr. Martens die op mijn wenslijst staan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.