Top Vijf Vrijdag – 5 films om te kijken in de winter

Gepost op 26 december 2014 door Katja in Films / 0 Comments

Er zijn nou films die leuker zijn om te kijken in de winter dan in de zomer. Maar zonder dat het woord kerst erin voorbij komt, want die films zijn nou eenmaal leuker om te kijken met kerst vind ik. Mijn vader en ik zijn het er mee eens dat  het een sport is, om met kerst de leukste kerstfilms te vinden op de zenders. Ik denk dat mijn vader ik al meer dan zo’n 50 kerstfilms hebben gezien. Maar goed de films die ik vandaag in mijn top vijf laat zien, zullen geen kerst als thema hebben maar winter. 

http://https://www.youtube.com/watch?v=87Ocy8J0RYM

Chalet girl – Een paar jaar terug was deze film bij de kruidvat in de aanbieding. Sindsdien kijk ik de film elk jaar minstens 2 keer (stiekem ook een keer in de zomer).

http://https://www.youtube.com/watch?v=MdC_YMvYZyI

Mathilda – Meestal een week voor kerst, dan in deze film te zien op tv. Ik kijk het dan ook ieder jaar weer. Ik herken mezelf wel een beetje in deze boekenwurm.

Cloud 9 – Een minder bekende Disney tv-film erg jammer, want ik vind deze film een erg geloofwaardig verhaallijn hebben. En meer diepgang dan de meeste andere Disney tv-films.

Two Night Stand – Voor als je een iets volwassener film wilt zien of MilesTeller in mijn geval.

Annie – Oké, in deze film komt wel kerst in voor, maar hé Annie hoort nou eenmaal erbij om mijn wintergevoel aan te wakkeren. Deze nieuwe remake van Annie heb ik nog niet gezien, maar het staat wel boven aan mijn lijstje om binnenkort in de bios te zien.

Wat is jouw favoriete film om in de winter te kijken?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.