Top Vijf Vrijdag – 5 films waar ik naar uitkijk #1

Gepost op 6 februari 2015 door Katja in Films / 1 Comment

Elk jaar maak ik een lijstje van film die ik graag wil zien en die vul ik dan elke maand aan. Ik ben zelf groot fan van films die op Amerikaanse filmfestivals worden getoond of niet zo populair zijn. Maar dat is voor de volgende keer, deze keer laat ik de bekende films zien waar ik naar uitkijk.  

Duff – Meteen na dat ik de trailer hiervan had gevonden, wilde ik de film zien! Het verhaal spreekt mij erg aan en niet alleen vanwege de acteurs. Maar ook om het verhaal zelf. Ik voelde mezelf eerder op de middelbare school het lelijke eendje van de vriendinnengroep. Maar ik heb geleerd dat ik mezelf moet accpteren om wie ik ben, want alleen dan kan je het beste uit jezelf halen. Ik ben wel van plan om het boek eerst te lezen. En ik heb al een paar exemplaren hier (Exeter) zien liggen in de boekhandel, maar tja ik wil ook niet met te veel bagage reizen. In ieder geval, ik kan niet wachten op de film.

Pitch Perfect 2 – Alweer een tijdje terug had ik een artikel geschreven waarin ik zat te fangirlen om Pitch Perfect 2 en het moment komt steeds dichterbij dat de film in de bioscoop draait. Ik kan werkelijk niet wachten! Elke keer wanneer ik in een slecht humeur was of mij niet lekker voelde, dan zette ik deze film op. Mijn slechte humeur was dan al snel als sneeuw in de zon verdwenen.

Insurgent – Het verhaal gaat verder… Ik kan niet wachten om Shailene weer op het witte doek te zien schitteren. Ik ben groot fan haar acteerwerk sinds ik haar in één van haar eerste rollen zag van The Secret Life of An American Teenager. Waarin ik Shailene’s personage erg natuurlijk vond overkomen en zo realistisch. Ik leefde helemaal mee met haar karakter.

Maar daarnaast heb ik ontzettend veel zin in om één van mijn favoriete series tot leven te zien komen. Oké, vaak zijn ze niet invergelijking met de boeken, maar wauw wat is het mooi om te zien hoe anders films tegenwoordig worden gemaakt. En hoe mooi de beelden overlopen… Ja, ik ben erg dol op behind the scenes en alles wat erbij komt kijken om een film te maken.

Boy7 – Boy7 Live on stage en nu de film, maar nog steeds heb ik het boek niet gelezen. Euhm tja ik denk dat ik het boek nog even niet ga lezen. Eerst de film kijken en dan zie ik wel weer verder. Daarbij vind ik het leuk dat de hoofdpersonage, Boy7, hij Jordy heeft gespeeld in Afblijven de film. Dat is alweer een tijdje terug dus dat we wat van hem hebben gehoord. Desalniettemin kijk ik uit naar de film. Want (Daar komt de FilmNerd weer) Nederlandse filmmakers gaan er echt op vooruit wat specialeffect betreft, daar naast vind ik de producers ook steeds meer in hun element zitten. En nemen ze risico’s als het om filmen gaat, ze worden minder voorzichtig in hun keuzes. Wat ervoor zorgt dat ik alleen nog maar meer zin heb om de film te zien.

9 months 15 days...

Mockingjay part 2 – Dit spreekt voor zich neem ik aan?

Naar welke film kijk jij uit?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , ,


One response to “Top Vijf Vrijdag – 5 films waar ik naar uitkijk #1

  1. Ik was eerst nogal terughoudend wat betreft Boy 7 (wegens de veranderingen van het boek), maar toen ik de trailer zag een paar dagen geleden, werd ik toch wel heel benieuwd. Het ziet er erg goed uit, dus ik hoop hem binnenkort maar eens in de bios te bezoeken. En uiteraard kijk ik ook uit naar Mockingjay 2. Insurgent viel me qua trailer dan weer erg tegen en ik denk ook niet dat ik die nog in de bios ga zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.