Top Vijf Vrijdag: 5 films waar ik naar uitkijk #2

Gepost op 20 februari 2015 door Katja in Films / 1 Comment

Elk jaar maak ik een lijstje van film die ik graag wil zien en die vul ik dan elke maand aan. Ik ben zelf groot fan van films die op Amerikaanse filmfestivals worden getoond of niet zo populair zijn. Maar dat is voor de volgende keer, deze keer laat ik de bekende films zien waar ik naar uitkijk. Voor wie #1 heeft gemist: https://thatblondewoman.com/?p=934

https://www.youtube.com/watch?v=a5WtPcWlae4

She’s funny that way – Dit lijkt mij een leuke comedy, niet te veel gezeur gewoon een film om aan te zetten en waarbij je niet hoeft na te denken.

Tracers – Yeah!!! Taylor Lautner is binnenkort weer op het witte doek te zien! En deze film wil ik zeker niet missen. Van tijd op tijd wil ik een goede actiefilm zien en ik weet zeker dat Tracers mij zal verrassen.

Into the woods – Nu al te zien in bioscoop en hopelijk zal ik deze film snel bewonderen. Want Meryl Streep! En niet te vergeten Anna Kendrick zit ook in deze film. Deze actrices vind ik geweldig acteren en dan zitten ze ook nog eens samen in 1 film en het gaat over sprookjes!? Er bestaat geen betere combinatie!

Testament of Youth – Heerlijk een geschiedenis verhaal! Ik ben zoals je misschien al hebt gemerkt fan van verschillende genres. ik heb werkelijk geen idee hoed dat komt, maar ik vind het totaal niet erg (mijn portemonnee aan de andere hand wel).

Pan – Peter Pan die tekenfilm wist mij eerder al helemaal mee te nemen in een magische wereld… Heerlijk vond ik dat en nu wordt mijn kleine meisjes droom omgezet naar een grootse bioscoop film. Ik ben erg benieuwd hoe dat zal uitpakken.

Naar welke film kijk jij uit? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , ,


One response to “Top Vijf Vrijdag: 5 films waar ik naar uitkijk #2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.