Top Vijf Vrijdag – 5 gehypte tv-series die ik nog nooit heb gezien

De aankomende 5 donderdagen bespreek ik elke week een andere tv-serie en kom je erachter wat ik van die tv-serie vind. Er zijn namelijk minimaal 5 tv-series die enorm gehypet zijn in mijn omgeving, maar die series heb ikzelf nog nooit gezien. Ik vind dat daar verandering in moet komen. Dit zijn de 5 series die ik de aankomende 5 donderdagen ga bespreken. 

Once Upon A Time – Week 1

Games of Thrones – Week 2

Teen Wolf – Week 3

Gossip Girl – Week 4

The Vampire Diaries – Week 5

Heb jij hiervan alles al gezien? Zo niet, doe gezellig met mij mee en elke week bespreek ik een nieuwe serie. Ik ben benieuwd wat ik van deze series vind, want sommige van deze trailers spreekt mij absoluut aan op één trailer na eigenlijk. En welke trailer dat is kom je snel genoeg achter.

Welke gehypte serie heb jij nog nooit gezien?

Liefs,

header31-860x280

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.