Top Vijf Vrijdag – 5 nerd obsessies van mij van vroeger

Livros

Ben jij een trotse fangirl/boy? Ik in ieder geval wel en vandaag laat ik jou weten welke nerd obsessies ik had toen ik jonger was. Want laat ik eerlijk wezen… het waren er veel meer dan 5 en nee ik schaam me zeker niet!

1. Pokémon

Voor school, tijdens de lunch, na school… Zodra Pokémon op tv was, dan bestond er niets anders meer dan Pokémon. Niet alleen tv, maar ook één van de eerste computerspelletjes speelde ik. En dat vond ik werkelijk het einde toen! Mijn moeder vond het minder fijn, aangezien het toen nog betekende dat we geen telefoontjes konden krijgen aangezien de stekker van de computer liep waar normaal de telefoonkabel in hoort te zitten. Tja, ik weet het niet helemaal precies meer. Maar goed ik was toen 5/6 jaar denk ik.

2. Power Rangers

YEAH, dit waren mijn helden van toen! Het verslaan van monsters en natuurlijk mocht de romance niet uitblijven.

3. Avatar: de legende van Aang

Nog steeds een grote craving van mij is De legende van Aang. Als je mij volgt op twitter heb je waarschijnlijk al heel wat tweets gezien dat ik The legend of Korra aan het kijken was. In 3 weekenden heb ik 3 seizoenen van deze serie weggekeken. Ik vind het erg jammer dat de serie geen vervolg krijgt, maar ik houd stille hoop!

4. Sailer Moon

Helaas kan ik mij niet zoveel meer herinneren van deze serie, maar dat ik het ontzettend tof vond, dat weet ik nog heel goed. Persoonlijk denk ik dat het eraan lag dat de hoofdpersoon net als ik blond haar heeft en dat ze een super mooie roze glitter staf had.

5. (gewoon) Boeken

Kan ik hier om heen? Al als klein meisje verslond ik boeken. Elke donderdagmiddag uit school ging ik met mijn moeder naar de bibliotheek om boeken uit te zoeken. Er gingen leesboeken mee, knutsel boeken, informatieboeken (ik wilde altijd van alles opzoeken en nu nog steeds!) en niet te vergeten boeken over verschillende landen. Met name die grote foto’s bevatten, als klein meisje was ik al mijn reisjes in mijn hoofd aan het maken.

Heb jij een nerd obsessie? 

Liefs,

header31-860x280

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.