Top Vijf Vrijdag – #Boektober

Gepost op 2 oktober 2015 door Katja in Boeken / 3 Comments

unnamed

Heb jij zin om meer te lezen, maar kom je er niet aan toe? Of zou je graag lekker in de leesflow willen komen? Iedereen kan deelnemen aan #Boektober en het is gratis! Wat je nodig hebt? Leesvoer en zin om mee te doen aan deze gezellige reading challenge. Vandaag laat ik zien welke boeken ik van plan ben om te gaan lezen!

Voordat ik mijn 5 boek laat zien… Eerst nog wat extra info! Want wat houdt #Boektober in?

Daag jezelf uit

Of je nu graag uit je leesdip wilt krabbelen of dat je het lezen gaat ontdekken; iedereen kan deelnemen aan #Boektober. Geef jezelf de uitdaging mee om een X aantal boeken te lezen tijdens de maand oktober en je bent klaar! Althans, wel met het uitdagen van jezelf. Het echte leeswerk moet natuurlijk nog beginnen. Bedenk welke boeken je graag zou willen lezen en leg deze alvast klaar of ren naar de winkel om van je wishlist realiteit te maken. Helemaal klaar voor #Boektober? Tweet ‘Ik doe mee met #Boektober en ik ga de uitdaging aan om meer te lezen dan ik nu doe! Durf jij de uitdaging aan?’ of meld je gezellig aan op Facebook via het event #Boektober.

Inschrijven #Boektober

Schrijf je nu in voor Boekazine, de nieuwsbrief waarin we samen aan de slag gaan om de uitdaging voor #Boektober te realiseren. We delen heerlijke inspiratie en leestips, interviews met auteurs, boekbloggers die écht het volgen waard zijn en meer! Je krijgt tevens leuke opdrachten die gerelateerd zijn aan #Boektober waardoor jij helemaal de leesflow te pakken krijgt. Je kunt je via deze link inschrijven en samen gaan we de maand oktober vullen met heerlijk leesvoer!

Mijn leesvoer

DSC_0259

1. Angelfall 3

onverminderd

2. Onverminderd (reread)

IMG-20150827-WA0001

3. After 1

DSC_0168

En ja ik weet het, het is heel ernstig! Opnieuw ga ik deze maand proberen te lezen 4. De Labyrint renner en 5. Geestesband

5 is mijn gemiddelde wat ik lees en aangezien ik er wel echt een uitdaging van wil maken, ben ik ook van plan om Het Herstel van Suzanne Young, Charisma van Jeanne Ryan en De Prinses van Kiera Cass te lezen.

Durf jij de uitdaging aan?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Top Vijf Vrijdag – #Boektober

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.