Top Vijf Vrijdag – Films waar ik naar uitkijk (Zomer 2017)

Gepost op 30 juni 2017 door Katja in Films, Top Vijf Vrijdag / 0 Comments

Films! Lekker ontsnappen onderuitgezakt zitten op de bank of in een bioscoopstoel. Ik heb heel veel zin om een paar films binnenkort te gaan zien in de bioscoop. Welke? Lees dan snel verder!

1. Wonder Woman

Deze films is inmiddels al uit, maar ik heb de kans er nog niet voor gehad om naar de bioscoop te gaan (iets met tentamens enzo). Maar wat ik tot nu toe over deze film heb gehoord kan ik niet wachten om met popcorn er klaar voor te zitten. Daarnaast heb ik nog niet zo veel super helden films gezien, dus ik ben tegelijkertijd heel erg benieuwd naar wat ik ervan zal vinden.

2. Spider-man: Homecoming

Nog een super helden film! Ik weet niet wat het is, maar ik krijg er steeds meer interesse in. Ik bedoel ik ben al een paar keer naar Comic Con geweest, maar heb me er nooit echt heel erg er in verdiept. Ik moet wel bekennen dat deze film mij in eerste instantie meteen aantrok doordat Zendaya in van de acteurs is. Ik vind haar namelijk echt geweldig en ik kijk eigenlijk alles waarin zij een rol heeft.

3. Baby Driver

He is back! Ansel Elgort! Daarnaast vind ik het leuk om zo nu en dan een actie film te zien. Maar ik ben niet echt dol op alle actiefilms, omdat het soms iets te veel actie is en te weinig verhaallijn. Maar volgens mij zit dat wel goed bij deze film.

4. Everything, Everything

Onlangs heb ik het boek gelezen. Ik begon met lezen toen ik aan het boarden was in Dublin terug naar Amsterdam. Die nacht las ik het boek meteen uit. Ik vond het geen levens veranderd boek, maar ik heb er onwijs veel van genoten. En wowie! Wat hebben ze een leuke cast bij elkaar gezocht voor deze film!

5. American Assassin

Het is geen geheim dat ik een crush heb op de hoofdrolspeler in deze film… Maar hé, hij is niet de enige reden waarom ik deze film wil zien. Nogmaals, ik kijk zo nu en dan graag een actiefilm en deze lijkt mij ook erg leuk.

Hmmm, volgens mij ben ik in de mood voor actie films!? Misschien heeft het wel te maken dat ik zo druk ben met school op het moment dat deze post online is gegaan, dat ik gewoon toe ben aan films waar alles in rook op kan gaan (kan dat ook even gebeuren met mijn tentamens?).

Naar welke films kijk jij uit?

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.