Top Vijf Vrijdag – Mijn top vijf muziek van het moment

Gepost op 4 november 2016 door Katja in Top Vijf Vrijdag / 1 Comment

top vijf vrijdag

Het is inmiddels al lang geleden sinds ik mijn laatste Top Vijf Vrijdag heb geplaatst, maar vandaag is het weer zo ver. Ik begin met mijn favoriete muziek van het moment. Nummers die bij mij de hele dag op repeat staan.

https://www.youtube.com/watch?v=roFCeI4Zroo

Thumps – Sabrina Carpenter

Ik ben dol op Sabrina haar stem en vind de manier van zang echt geweldig. Inmiddels is haar nieuwe album Evolution uit en ik vind het album echt ge-wel-dig.

Shout Out To My Ex – Little Mix

Yeah, weer een power nummer van Little Mix. Daarnaast vind ik dat ze een gewaagde keuze hebben gemaakt als het gaat om de lyrics. Stiekem vind ik het wel erg jammer dat ze deze clip niet in de Uk hebben opgenomen… Met iets minder Amerikaanse poespas.

Believe That – Cast of The Lodge

Ik heb deze nieuwe serie van Disney nog niet gezien, maar de nummers blijven al goed hangen in mijn hoofd!

This Town – Niall Horan

Ik vind dit nummer zo herkenbaar en breekbaar! Zelf ben ik nooit een 1D fan geweest. Ik vond dat ze pas bij album drie een beetje hun eigen stem vonden als band en dat was het. Niall zal waarschijnlijk in zijn eentje lang niet zo groot worden als 1D, maar ik vind zijn muziek oprecht en ik denk dat ik hem nog een tijdje blijf volgen als het gaat om de muziek die hij de komende tijd van plan is om te gaan releasen.

Thinking About You – Hardwell feat. Jay Sean

Eén van mijn favoriete DJ is Hardwell en samen met Jay Sean heeft hij deze dansplaat uitgebracht. Dit mijn favoriete nummer wanneer ik de afwas doe. 🙂

Wat zijn jouw favoriete nummers op het moment?

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


One response to “Top Vijf Vrijdag – Mijn top vijf muziek van het moment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.