Top Vijf Vrijdag – TBR augustus

Gepost op 31 juli 2015 door Katja in Boeken / 6 Comments

top vijf vrijdag

Series, series en in de maand augustus ga ik een stand alone lezen. Nee, toch niet. De maand augustus staat voor mij volledig in het teken van series. Lees snel verder om te zien welke boeken ik van plan om aankomende maand te gaan lezen. 

DSC_0102

Het programma en De behandeling van Suzanne Young. Beide boeken ontving ik van de uitgeverij en ik ben razend benieuwd naar de boeken! Ik heb gemengde verhalen over de boeken gehoord, dus nu wil ik weten wat mijn oordeel over deze boeken zal zijn.

DSC_0103

De Labyrint renner en De schroei proeven van James Dasher in september verschijnt het tweede boek op het witte doek. Voor die tijd wil ik beide boeken hebben gelezen. Al moet ik bekennen dat ik van het eerste boek al de film heb gezien zonder het boek gelezen te hebben.

DSC_0106

Het huis van de nacht 4 van P.C. Cast & Kristin Cast even een luchtig boek voor tussendoor, want dat moet soms ook kunnen.

Welk boek(en) ben jij van plan om in augustus te gaan lezen? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “Top Vijf Vrijdag – TBR augustus

  1. De schroeiproeven moet ik ook echt gaan lezen, wil graag de film zien maar dan moet wel eerst het boek uit zijn. Verder hoop ik in ieder geval Pupil te gaan lezen en voor de rest zie ik het wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.