Top Vijf Vrijdag – TBR januari

Gepost op 8 januari 2016 door Katja in Boeken / 3 Comments

tvv

In verband met tentamens en de verhuizing ga ik geen druk op mezelf leggen deze maand. Ik wil kunnen genieten van mijn boek en niets forceren ik wil namelijk absoluut geen leesdip. 5 boeken deze maand vind ik daarom aardig veel, maar we zullen zien hoeveel ik ervan ga lezen. 

Grijze magie – Jaye Wells

Op het moment lees ik 2 boeken tegelijk en één daarvan is Grijze magie die ik tot nu toe erg leuk vind! Als klein meisje keek ik bijna alleen maar politie series zoals Rex, Baantjer en Grijpstra en de Gier. En dat gecombineerd met een fantasyrandje? Echt geweldig! Binnenkort komt de recensie online!

Het onmogelijke leven – Kate 

Het onmogelijke leven is het tweede boek die ik op het moment lees. Ik ben er totaal nog niet ver in, maar ik vind de schrijfstijl heel fijn. Het leest erg fijn weg. Ik kan niet wachten om met dit boek op mijn nieuwe kamertje te gaan zitten en een hele avond te gaan lezen.

tbrjanuari

List & Leugens – Leigh Bardugo

List & Leugens had ik graag afgelopen maand al willen lezen, maar ik was niet bepaald in de stemming voor fantasy. Gelukkig is die stemming verdwenen en ben ik helemaal klaar voor de nieuwe serie van Leigh.

De Remedie – Suzanne Young

Het programma en De behandeling heb ik verslonden en ik kan nu niet wachten voor het laatste deel De Remedie. Ik heb gehoord dat De Remedie heel anders is dan voorgaande boeken dus dat maakt mij erg nieuwsgierig!

Mijn hart en andere zwarte gaten – Jasmine Warga

Ik ben dol op de titel en de cover van het boek. Beide passen erg goed bij elkaar en nu afwachten of het verhaal net zo fijn is.Tot nu toe heb ik alleen maar goede dingen gehoord over dit boek.

Welke boeken staan op jouw TBR van januari? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Top Vijf Vrijdag – TBR januari

  1. Oef, ik maak eigenlijk nooit een TBR, want ik hou me er niet zo goed aan. Wel zou ik het liefst The Cage (voor de leesbeesten leesclub) en In het bloed deze maand nog uitlezen :).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.