Top Vijf Vrijdag – TBR Juli

Gepost op 10 juli 2015 door Katja in Boeken / 6 Comments

top vijf vrijdag

Aaaah, zoals je hier al kon zien heb ik behoorlijk wat te lezen. Want wauw, wat ben ik verwend door de uitgeverijen! Lees verder om te zien welke 5 boeken ik zo ie zo wil lezen deze maand!

 DSC_0270

Op deze 2 pareltjes wacht ik al een klein jaartje, dus die liggen hoog op de stapel van recensie-exemplaren. Want ik kan niet wachten om in deze boeken te beginnen! Seekervan Arwen Elys Daytonen Kwaadbloedvan Jennefer Mellink.

Op het moment ben ik bezig in Kwaadbloed en daarna is Seeker aan de beurt!

Paper Towns

Ondanks dat ik Paper Towns van John Green al heb gelezen dit jaar, ga ik het boek nog een keer lezen voordat de film uitkomt op 30 juli. Het is een boek die ik erg bijzonder vind, recensie volgt!

Daarnaast zijn er nog 2 boeken die ik eigenlijk gelezen wil hebben voor a.s. donderdag wanneer ik naar London vertrek voor Comic Con (later meer hierover 😉 ) samen met een deel van mijn blogvrienden!

 Lobsters: een extreem awkward liefdesverhaal – Tom Ellen & Lucy Ivison The Winner's Curse (The Winner's Trilogy, #1)

Lobsters van Tom Ellen & Lucy Ivison en The Winner’s Curse van Marie Rutkoski. Geen idee hoe ik deze 2 boeken ga lezen voor donderdag, maar ik zal het proberen. Mijn weekend is letterlijk en figuurlijk all booked!

Welke boeken ben jij van plan om deze maand te lezen?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , ,


6 responses to “Top Vijf Vrijdag – TBR Juli

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.