Top Vijf Vrijdag – TBR november

Gepost op 13 november 2015 door Katja in Boeken / 6 Comments

TTV

Al bijna op de helft van november, maar toch wil ik graag mijn TBR van deze maand delen. Ik pak er zelf een grote mok thee bij, koekjes en lezen maar! Dit zijn de 5 boeken die ik deze maand nog graag wil gaan lezen.

1. De kruisdraagster – Lydia Schwarz

Op het moment lees ik De kruisdraagster en ik heb nog nooit zoiets gelezen! Erg bijzonder de wereld die de auteur heeft gecreëerd. Je kan merken dat er heel veel research is gedaan. Echt top! woensdag 18 november zal de recensie online komen te staan. 🙂

2. De Fixer – Jennifer Lynn Barnes

Van velen heb ik al op social media gehoord dat ze razend enthousiast waren, zelf heb ik dit boek onlangs gekregen en ik kan niet wachten om erin te beginnen.

tbrn

3. List & Leugens – Leigh Bardugo 

Na een event en een met met de auteur ben ik erg enthousiast geworden. Van vriendinnen die het boek al hebben gelezen heb ik niets anders dan goeds gehoord!

4. Liefdesbrieven aan de sterren – Ava Dellaira

Tijdens het VIBYAEvent ontving ik van het boek een ingebonden exemplaar. Ik ben heel blij dat er een uitgeverij in Nederland was die het boek wilde vertalen, want anders had ik het boek in het Engels gekocht. Het boek stond namelijk al op mijn Book Depository lijstje.

5. De malaise van de moderniteit – Charles Taylor

Naast De kruisdraagster lees ik ook De malaise van de moderniteit, een filosofisch boek. Maar erg fijn om in mijn vrije tijd ook indirect bezig te zijn voor school, daarnaast geniet ik ook enorm van filosofische boeken!

Welke boeken ga jij lezen deze maand? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “Top Vijf Vrijdag – TBR november

  1. Ik ben op dit moment weer eens in teveel boeken tegelijkertijd bezig, maar ik wil net als jij Six of Crows super graag lezen (hopelijk deze maand nog)! Op dit moment ben ik bezig in Endgame, De Stamhouder, Giph en De Bloedbroederschap en de eerste drie boeken wil ik deze maand nog uitlezen. Ik kijk trouwens uit naar je recensie van Liefdesbrieven aan de sterren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.