Top Vijf Vrijdag – TBR september

Gepost op 4 september 2015 door Katja in Boeken / 4 Comments

top vijf vrijdag

Terwijl het regen tikt tegen de ramen, tik ik dit bericht met een deken strak om mij heen. De herfst is in aantocht! En dat betekent lezen, met een warm drankje erbij, kaarsjes aan en een grote deken waar ik mij zowat in kan verstoppen. Lees snel verder om te zien welke boeken ik in de maand september van plan ben om te gaan lezen. 

DSC_0168

De labyrint renner en Geestesband beide boeken stonden vorige maand ook al op mijn TBR, maar aangezien ik er niet aan toe kwam doe ik deze maand poging 2.

DSC_0169

Op dit moment ben ik De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine aan het lezen en tot nu toe vind ik het erg bijzonder. Ik weet nog niet wat ik er precies van moet vinden, maar ik ben dan ook nog niet heel ver met het lezen ervan.

De behandeling kijk ik erg naar uit. Ik heb Het programma een tijdje teug gelezen en nu wil ik weten hoe het verhaal verder gaat.

DSC_0171

Het is heel erg ernstig dat ik De prinses nog niet heb gelezen en terwijl ik de eerste drie delen steeds had gelezen meteen na verschijning. Ik kan niet wachten om mij opnieuw te begeven in de wereld van De Selectie.

Welk boek(en) ben jij van plan om in september te gaan lezen? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “Top Vijf Vrijdag – TBR september

  1. Super leuke boeken! Ik heb De labyrint renner (vreselijke titel in het Nederlands) en De prinses al gelezen. Deze maand wil ik ook beginnen in De behandeling. Hij ligt al in de kast. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.