TTT | Top 10 boeken die van mij verfilmd mogen worden

Gepost op 5 maart 2015 door Katja in Boeken / 12 Comments

Om eerlijk te zijn heb ik best lang voor mijn kast gestaan om te bepalen of ik één van de boeken als film zou willen zien… Er zaten namelijk ook best veel boeken tussen die ik liever terug zie als serie. Maar bij deze 10 boeken heb ik tijdens het lezen wel nagedacht of dit niet misschien een leuke film zou zijn.

DSC_0001

De Selectie door Kiera Cass & Silber door Kerstin Gier

Ik ben erg benieuwd hoe De Selectie eruit zal zien op het witte doek met name de baljurken! Heel meisjesachtig van mij, maar ik denk dat het mij weer een beetje het gevoel geeft van Sisi. Als klein meisje waren dat mijn favoriete films. De Duitse versie, niet de Engelse.

En wie wil er nou niet wegdromen met Silber? Ik ben ook erg benieuwd wie de jongens in het boek gaan vertolken *zwijmel*.

DSC_0002

Het Experiment door Michelle Gagnon & Als je mij vindt door Emily Murdoch

Even wat meer actie met Het Experiment! En een heftige film met drama in Als je mij vindt.

DSC_0003

Codenaam Verity door Elizabeth Wein & Codenaam Coco door Carmen Reid

Ik ben dol op verhalen uit de tweede wereld oorlog en ik zeg ook geen nee tegen een film. Ik denk dat met name Codenaam Verity erg interessant is om te filmen vanwege de 2 perspectieven. Dus als de regisseur nog een assistent zoekt, ik bied mij vrijwillig aan!

DSC_0004

Wings door Aprilynne Pike & Firelight door Sophie Jordan

Beide boeken zouden al een jaar of 2 verfilmd horen te zijn, maar helaas. Ik heb nou zo erg naar deze boekverfilmingen uitgekeken, dat ik vind dat het er toch maar eens van moet komen… Wie weet ooit…

DSC_0005

Vrees me door Tahereh Mafi & Onsterfelijk door Julie Kagawa

Yes, meer actie! Heb ik al gezegd dat ik dol ben op actiefilms? Het zoetsappige is niet voor mij, geef mij maar een meisje die met een aanraking iemand kan doden. Of een vampier…

Welk boek zou jij verfilmd willen zien? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , , , , ,


12 responses to “TTT | Top 10 boeken die van mij verfilmd mogen worden

  1. Marian

    Ik wil wel met je mee naar codenaam coco. Ook helemaal mijn type film en na wat jij me over het boek vertelt hebt zou ik dat best op het witte doek willen zien

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.