TTT | Top 10 boeken die zo dik zijn, dat ik ze liever oversla

Gepost op 21 mei 2015 door Katja in Boeken / 4 Comments

Om eerlijk te zijn schrikken dikke boeken mij tegenwoordig niet meer af. Hoe dikker hoe beter! Ik denk dat het komt doordat ik op het moment nog geen werk/school ritme heb, dus ik heb meer tijd om een boek te lezen. Dat kan ik merken aan mijn TBR-stapel. 

Toch heb ik wel een paar boeken weten te vinden die ik toch iets minder snel zou oppakken wegens het aantal bladzijdes.

1. De reiziger – Diana Gabaldon 736 bladzijdes…. *SLIK* Toch wil ik het boek nog liever vandaag dan morgen lezen…. Oké, toch niet helemaal… Wat veel woorden in één boek en ik ben al niet de snelste lezer.

2. Het spel der tronen – George R. R. Martin 767 bladzijdes…. Yup, daar kom je niet snel doorheen. Maar toch wil ik het wel proberen, aangezien in de tv-serie wat minder leuk vond. Dus hopelijk vind ik het boek beter.

3. Allerzielen – Deborah Harkness Op het moment wil ik dit boek al in totaal zo’n 3 jaar lezen. Daar is zoals je merkt nog niet van terecht gekomen. Toch word ik altijd weer razend enthousiast als mijn blogvriendinnen het over deze serie hebben.

4. Violet – Abigail Gibbs Dit is het dunste boek tot nu toe met minder dan 500 bladzijdes, dus dat moet wel lukken. Aangezien ik van het weekend nog een Academicus Vampyrus boek heb uitgelezen die 500 bladzijdes telt.

Dikke boeken schrikken mij niet zo snel af op de bovengenoemde na dan, maar dat zijn ook de boeken die ik echt een keer wil gaan lezen. Wat zal het een voldoening geven als ik één van deze boeken helemaal zou uitlezen.

Welk boek sla jij liever over, omdat het boek zo dik is? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “TTT | Top 10 boeken die zo dik zijn, dat ik ze liever oversla

  1. Christa

    De reiziger heb ik gelezen, het is zeker een aanrander. Als je er eenmasl inzit is het boek ineens niet meer zo dik! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.