TTT | Top 10 boeken waarvan je iets geleerd hebt

Gepost op 25 juni 2015 door Katja in Boeken / 6 Comments

Boeken, mijn favoriete leerobject. Van boeken kan je zoveel leren en dan heb ik het niet alleen over het ontdekken van een nieuwe schrijfstijl. Maar boeken gaven mij de kans om meer na te denken over hoe ik dingen zie en om mijn horizon te verbreden… (klinkt dit nou erg zwaar of ligt het alleen aan mij?)

1. Mijn reis met Jake 

Dit boek noem ik echt heel vaak in mijn TTT, maar dit boek heeft mijn gedachtes veranderd over heel veel dingen. En één daarvan is, is dat ondanks mijn angstaanvallen dat ik niet bang hoef te zijn wanneer ik reis. Het is mogelijk zolang ik mijn angsten niet laat winnen. Met andere woorden, als je het boek nog steeds niet hebt gelezen: ‘Lees het!”

2. Samensmelting

Ja, dit boek. Wauw, dit boek is gewoon kick-ass! Niet alleen de schrijfster, maar zij leerde mij ook dat ik niet de enige ben met wat aparte gedachtes over deze wereld ;).

3. De Hongerspelen

Niemand kan mij pushen in een richting die ik niet wil.

4. Inwijding

Ik ben geen label nodig om te leven in deze wereld.

5. Wings

Magie bestaat. Punt uit.

I love books ❤❤they are my escape

6. Adorkable

Het is niet erg om anders te zijn, zolang je maar bent wie je echt bent. Dan wordt je geaccepteerd.

7. Boeken algemeen

Er is geen probleem te groot, die niet opgelost kan worden. Wanneer het probleem niet is opgelost, dan is het einde nog niet inzicht.

8. Boeken algemeen

Het gaat niet om het einde, maar het gaat om de reis die je maakt.

9. Academicus Vampyrus

Zolang ik geloof, is geen obstakel te groot.

10. Voor ik doodga

Soms moet je niet nadenken en gewoon doen!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “TTT | Top 10 boeken waarvan je iets geleerd hebt

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.