TTT | Top 10 complete series in mijn boekenkast

Gepost op 16 april 2015 door Katja in Boeken / 1 Comment

Trilogie, trilogie, duologie, deel van een serie, het eerste boek van een serie, trilogie. Zo stond ik dus voor mijn kast toen ik de TTT aan het invullen was. Ik ben er achter dat ik behoorlijk wat trilogie’s in mijn kast heb staan en de eerste delen van een series. Maar ik heb toch nog 10 complete series gevonden in mijn boekenkasten. 

  • Academicus Vampyrus Zoals ik gisteren al vertelde in mijn recensie, heb ik de hele serie gekocht 3 jaar geleden. Onlangs pas in het eerste deel begonnen. Ernstige zaak ik weet het, daar zal snel verandering in komen!
  • The Iron Fey Compleet in mijn boekenkast over een magische wereld waar ik dol op ben. Al zijn de vervolg boeken beter vind ik, Call of the Forgotten. Maar zover ik weet zal dat een trilogie worden, dus helaas.

Pinterest

  • Wings Geschreven door Aprilynne Pike, dit was mijn eerste boek die ik las over elfjes en wauw wat vond ik het fantastisch!
  • Gemma Doyle Een serie waar ik nog steeds aan moet beginnen, maar hij leek me zo leuk en toen lagen alle delen voor mijn neus bij het boekenfestijn. Dus hup ze gingen mee in het mandje.
  • 4 vriendinnen 1 spijkerbroek Deze serie bevat 4 (!) boeken die zag ik niet aankomen voordat ik het boek ging lezen. Maar wat is dit toch een heerlijk serie om te lezen wanneer je op het strand ligt!
  • Fallen Toen ik net bij het Best of YA pormotieteam kwam, werd ons al heel snel de kans geboden om voordat ‘A night with Lauren Kate’ begon, om in de middag een high tea met z’n allen te doen samen met Lauren Kate. Speciaal voordat moment wilde ik alles over Fallen weten, dus ik had het boek aangeschaft en meteen werd ik verliefd op het boek.

Untitled

  • Twilight Compleet ondanks dat ik de laatste drie delen nog moet lezen. Maar ze waren dik in de aanbieding bij de V&D…..
  • Beautiful Creatures Een tijd terug als boxset gekocht om mijn Engels te verbeteren, dat heeft deze serie zeker weten mee geholpen.
  • De it-girl Deze serie bestaat uit 10 boeken en dat is ook precies zoveel maanden als dat ik erover heb gedaan om ze bij elkaar te sparen. Even een serie om tussendoor te lezen, ook een fijne summerread!
  • Hoe over leef ik…? Het zou een schande zijn als deze boeken niet op het lijstje zouden staan. Wat hou ik toch van deze serie! Elke keer wanneer er een nieuw boek uitkwam was ik als eerste bij de winkel. Om vervolgens de hele middag opgekruld te zitten op onze schommelbank. Op de één of andere manier kwamen de laatste Hoi-boeken allemaal in de zomer uit.

Ik ben er nu wel achtergekomen dat ik nog heel veel series uit moet lezen… Ik ben een tijdverdrijver nodig, weet iemand waar ik die kan vinden?

Wat is jouw favoriete boekenserie? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “TTT | Top 10 complete series in mijn boekenkast

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.