TTT | Top 10 Conventies waar ik ooit nog een keer naartoe wil

Gepost op 16 juli 2015 door Katja in evenement / 2 Comments

HELLO KITTY LIMITED: HOW TO GO TO SDCC COMIC CON ANYTIME YOU WANT

10 6 conventies waar ik ooit in mij leven naar toe wil! Lees snel verder om te weten voor welke reisjes ik een geldboom nodig ben. 

1. San Diego Comic Con

Met stipt op 1 is dit de conventie waar ik ongelooflijk graag heen wil! Want de cast van Teen Wolf gaat daar ook altijd heen! Maar eerst een sparen en dan meteen voor een roadtrip… *droomt weg*

2. London Comic Con

Op het moment ben ik onderweg naar Comic Con London en morgen is het zover! Dan ga ik voor het eerst naar Comic Con! *Geek modus aan*

3. Wolfcon

Moet ik nog meer zeggen? Ik moet en zal een keer in mijn leven naar Wolfcon gaan, want wauw, serieus Teen Wolf is het helemaal voor mij. Yup, ik schaam me niet dat ik mij als een hyperventilerende puber gedraag. 😉 Voor als je meer wilt weten over mijn Teen Wolf verslaving… Lees dan dit artikel.

4. Vidcon

Ik ben echt dol op YouTube, als ik niet zo dol erop was… Dat zou mij een tijd besparen. Dus ja hier wil ik ook heen!

5. Bookcon

Oké, naar deze wil ik ook super graag! Want boeken! Ik voel een roadtrip aankomen met San Diego Comic Con, Vidcon en Bookcon! Let’s do this! Wordt waarschijnlijk een 5 jaren plan waarin ik keihard heb gewerkt, maar dan kan ik wel een paar maand vrij nemen om naar alle cons te gaan en om heel wat punten van mijn Bucket List af te strepen.

6. YouTube FanFest

Gelukkig doen hier heel wat verschillende landen per jaar aan mee, dus meer kans dat ik in de dichtstbijzijnde toekomst naar toe ga. Wie weet wat er op mijn pad komt. Tot die tijd ga ik sparen om mijn droom te verwezenlijken.

Welke conventie staat bij jou stipt op 1? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , ,


2 responses to “TTT | Top 10 Conventies waar ik ooit nog een keer naartoe wil

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.