TTT | Top 10 Favoriete gaven/krachten in boeken

Gepost op 28 mei 2015 door Katja in Boeken / 3 Comments

Het is donderdag en dus tijd voor een TTT. Na heel wat boeken bekeken te hebben in mijn kast, ben ik erachter gekomen dat ik niet zoveel favoriete gaven of krachten heb. In plaats van een top 10 is het dus een top 7 geworden. 

1. Silber, dromen

Het lijkt mij wel wat dat je door andermans dromen kan snuffelen. Maar voor de rest ben ik totaal niet nieuwsgierig. Ik ben alleen benieuwd waar andere mensen midden in de nacht aandenken. Daarnaast lijkt het mij een leuke manier om vriendinnen op te zoeken die ik door de afstand niet zo vaak zie. 

dream on

2. Harry Potter, toveren

Toveren, het woord zegt het al. dat wil toch iedereen? 

3. Firelight, vliegen

Vliegen lijkt mij zo gaaf! Ik hoef dan niet per se in een Draki te veranderen, maar vliegen lijkt mij zo tof! 

4. Soulmates, je soulmate vinden

Yes, please! Het lijkt mij zo tof als je weet dat je een soulmate hebt lopen op deze aardbol. 

(30) Tumblr

5. Academicus Vampyrus, Dampyr

Ik zie vechten ook als een kracht en die zou ik graag van een Dampyr willen. Samen met de gevoelige zintuigen. 

6. Academicus Vampyrus, Moroi

Elementen besturen zoals Moroi, met name het element vuur vind ik erg gaaf!

7. Wings, krachten van elfjes

Want Elfjes zijn leuk en hun krachten. 

Welk boek met krachten staat in jouw TTT?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “TTT | Top 10 Favoriete gaven/krachten in boeken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.