TTT | Top 10 gele/oranje boeken

Gepost op 4 juni 2015 door Katja in Boeken / 3 Comments

Het blijkt dus dat ik maar 8 gele boeken heb (oké 7, want ik speel vals) en 1 oranje boek!? Dus het is een top 9 geworden…. 

DSC_0080

Codennaam Coco van Carmen Reid was een boek die heerlijk weg leest en een geloofwaardig verhaal neerzet van een 15 jarige meisje in het verzet.

Saint Tropez van Melissa de la Cruz is een boek om het zomerse gevoel in je aan te wakkeren. Past goed bij het weer als ik nu naar buiten kijk. Strak blauwe hemel met geen wolkje in de lucht. Deze zelfde schrijfster heeft ook het boek geschreven Dwaaleiland de prequel van de Disney film de Descendants die dit najaar uitkomt. Het boek zelf komt eind deze maand uit.

DSC_0079

Endgame geschreven door Nils Johnson-Shelton en bedacht door James Frey. Een beetje jammer dat James het niet zelf heeft geschreven, maar toch kijk ik uit naar het vervolgdeel. Want ik vond het verhaal wel erg leuk om te lezen.

Ik ben tegenwoordig verslaafd aan Academicus Vampyrus van Richelle Mead. Deze serie vind ik zo ontzettend tof! In de zomer wil ik de hele serie proberen uit te lezen. Moet lukken denk ik, aangezien ik alleen nog maar de laatste 2 delen hoef.

DSC_0077

Ondanks dat Door de Zombiespiegel van Gena Showalter niet mijn favoriet is, is het wel een geel boek…

DSC_0076

The Duff van Kody Keplinger vond ik een geweldig boek! Je leest het boek zo weg of nou ja ik tenminste. Ik heb er niet langer over gedaan een weekend toen ik in Engeland zat.

Amy & Roger’s Epic Detour van Morgan Matson blijft één van mijn favoriete boeken ooit… Het was al helemaal gaaf dat ik het Morgan Matson haarzelf kon vertellen toen ik in Parijs zat.

DSC_0074

Ja, nu speel ik even vals met een goud kleurig boek The Carrie Diaries van Candace Bushnell. Geen idee wat ik van het boek vind, maar de tv-serie die van het dagboek is gemaakt vond ik geweldig om te zien (met andere woorden ik zag 2 seizoenen binnen 2 weken). Het lijkt mij een typische summerread, hopelijk kom ik deze zomer nog aan het boek toe.

Wanted van Sarah Shepard mijn laatste gele boek in de collectie. Ook dit boek heb ik nog niet gelezen, waardoor ik er nog geen oordeel over kan geven….

Heb jij veel gele/oranje kleurige boeken?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “TTT | Top 10 gele/oranje boeken

  1. Ik kwam ook niet aan een top 10, haha. Volgens mij had ik er 8 ofzo. Wel allemaal andere boeken dan jij, maar dit zijn mooie boeken. Ik wil The Duff ook nog een keer lezen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.