TTT | Top 10 personages waar ik me het best mee identificeerde

Gepost op 30 april 2015 door Katja in Boeken / 0 Comments

Woehoe, het is weer tijd voor een TTT! 

1. Hermelien (Harry Potter) – Toen ik op het MBO zat was mijn bijnaam Hermelien. Of eigenlijk werd ik alleen maar zo genoemd. Omdat ik altijd degene was die alle antwoorden wist in de klas en tijdens de eerste toets 89% had gescoord terwijl de rest van mijn klas was gezakt. Geen wonder dus dat ik na een half jaar overstapte naar het volwassen onderwijs, daarnaast haalde ik ook mijn diploma in 2 i.p.v. 3 jaar. het had in 1,5 jaar gekund, maar de leraren hadden de rem op mij gezet…

2. Tris (Divergent) – Alles wat ze deed in het verhaal kon ik zo goed begrijpen. Ik had precies hetzelfde gedaan. Leuk feitje: volgens de Diverent testjes ben ik Onverschrokken. En Eruditie. En Zelfverloochening.

3. Luna Lovegood (Harry Potter) – Yup, naast Hermelien kan ik mij ook super goed verplaatsen in Luna. Ze is het zweverige typetje dat ik soms ook ben en boeit het mij niet wat mensen van mij denken. Mensen praten toch wel over je, dus dan kan het maar beter of iets zijn wat een beetje anders is dan anders. Dan zorg ik tenminste ook voor een leuk gespreksonderwerp, al zeg ik het zelf. Daarnaast ga ik ook huppelend door het leven.

4. Tess (Het boek van Tess) – Oké, ik zou niet alles zo aanpakken als Tess. Maar ik kan mezelf wel in haar zien. Ook al lijkt het niet altijd zo, ben ik wel de persoon die zonder al te veel na denken ergens instapt…

5. Rory Gilmore (Gimore Girls) – Want boeken, maar ik herken in haar de persoon die ik eerder was en soms nog wel ben.

fandompalooza

6. Katja (Fandoompalooza) – Want die fanfic die Joany over ons als boekbloggers heeft geschreven lijkt wel griezelig veel op mij… Oeps..

7. Amy (Amy & Roger’s epic detour) – Ik geef toe dat het al lang geleden is dat ik het boek heb gelezen, dus ik weet niet alles meer. Maar ik weet wel dat ik me heel goed kon inleven in Amy. Toen ik nog op de middelbare school zat bleef ik soms ook hangen in het verleden en alles wat daarbij kwam. Wat ben ik blij dat dat veranderd is.

8. Rosa (Hoe over leef ik) – Wat kon mij toch altijd goed in haar verplaatsen toen ik nog op de middelbare school zat. Net als bij Amy ben ik ook blij dat het veranderd is.

9. Rose (Academicus Vampyrus) – Ik weet van mezelf dat ik best wel scherp uit de hoek kan komen net als Rose. Om eerlijk te zijn heb ik ik meer met Rose gemeen dan dat ik toe zal geven, dus hier laat ik het even bij. 🙂

10. … – Er razen zo nog wel een paar namen door mijn hoofd, maar de 9 bovengenoemde namen kan ik mij het beste mee identificeren.

Met welke fictieve personage kan jij je het beste mee identificeren? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.