Tutti Frutti Zoella Review

Gepost op 4 augustus 2015 door Katja in Cosmetica / 1 Comment

Vorige week liet ik mijn shoplog zien. En deze week geef ik mijn oordeel over de nieuwe lijn van Zoella genoemd ‘Tutti Frutti’. 

Ik gaf al aan dat ik de lijn er heel mooi uit vind zien iets wat helemaal past bij de naam van de lijn. Maar nu.. de producten. De hele lijn heeft een heerlijke zoete fruitige geur die niet te zoet is. De gehele collectie is geschikt voor dagelijks gebruik en dat voor niet eens zo’n grote prijs, dat maakt mij extra blij.

Let’s Spritz – Body Mist

De body mist heeft een zwaardere geur dan ik gewend ben van een body mist, het lijkt bijna parfum. Ondanks dat blijft de geur zelf vrij subtiel. De geur die vrijkomt ruikt alsof ik een stuk van een bloementuin af zit en bessen zit te eten. Misschien een gekke associatie, maar dit was het eerste wat in mij opkwam toen ik de geur rook.

Scrubbing Me Softly – Body Scrub

Normaal ben ik niet zo van de body scrubs, maar voor deze keer wilde ik een uitzondering maken waarvan ik zeker geen spijt heb. In plaats van een basis van zout heeft Zoe gekozen voor een suiker basis, daardoor is de scrub niet te hard voor je huid. Zie mijn vorige associatie voeg er een kop dampende blauwe bessen thee eraan toe en daar is de geur van de scrub!

Candy Cream – Body Lotion

Vanwege mijn droge huid is het verstandig om mij elke ochtend en avond in te smeren met een body lotion. Voorheen vergat ik dit vaak, maar sinds ik candy cream heb vergeet ik het niet meer. De lotion heeft een net wat zoetere geur dan de andere producten uit de lijn. Het zoete is niet overheersend, aangezien het tegelijk ook heel fris ruikt. Of te wel dit is mijn favoriete product uit de hele collectie. Hopelijk kom ik snel terug in Engeland en dan schaf ik nog een paar van deze flessen aan, want wauw ik ben dol op de geur en de lotion zelf.

Cosmetica/Coin Purse

Dit leuke kleine tasje zit standaard in mijn tas. Ik wist van te voren niet wat ik ermee ging doen toen ik het kocht, maar ik wist dat ik er spijt van zou krijgen wanneer ik het niet zou kopen. Maar dit tasje heeft de ideale grote om kleine spullen die je normaal los in je tas zou gooien bij elkaar houdt. Tuurlijk er zijn genoeg andere leuke tasjes, maar voor mij is deze erg handig in het gebruik, aangezien het niet te groot of te klein is. Mijn make-up, pennen, etc worden zo praktisch vervoerd.

DSC_0091

Kissy Missy – Lip Balm

Wow, wat een heftige kleur waren mijn eerste gedachtes toen ik de dop open draaide. Dit is het enige product waarop ik kritiek heb, maar dat heeft volledig te maken met persoonlijke voorkeuren. Ik vind het namelijk niet fijn om mijn vingers te moeten gebruiken om de lip balm te appliceren.

DSC_0126

Zoals je op bovenstaande foto kan zien is de lip balm vrij heftig. Het heeft namelijk veel pigment wat wel fijn is, aangezien de lip balm zo langer blijft zitten zelfs tijdens het avondeten! De kleur wordt wel lichter naarmate je de balm langer op hebt, maar het is makkelijk bij te werken. Dat had ik van te voren niet verwacht, omdat de lip balm vrij vettig is. Toch laat het niet snel af, waardoor je het niet vaak hoeft bij te werken.

Een heel positief review dus over de nieuwe Zoella lijn en stiekem ben ik nu al benieuwd naar haar volgende lijn.

Liefs,

header31-860x280

P.s. De producten zijn alleen te koop bij de ‘Super Drug’ in de UK.

Tags: ,


One response to “Tutti Frutti Zoella Review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.