Tv-serie update #1

Gepost op 18 augustus 2015 door Katja in tv-serie / 9 Comments

tvserieupdate

Het is alweer een tijdje geleden dat ik 5 tv-series die ik volgens de lezers moet zien heb gedaan. Ik ben nu nog even niet van plan om het opnieuw te gaan doen, aangezien het nieuwe schooljaar binnenkort aanbreekt. Maar vandaag geef ik je een kijkje in de series die ik op het moment kijk en wat ik ervan vind.

Teen Wolf

Yeah, TW! Yup, deze serie is nog steeds mijn grote favoriet. Momenteel loop ik op schema. Ik ben namelijk bij seizoen 5, aflevering 8. En vandaag wanneer deze post online komt is het tijd voor aflevering 9! Ik ben erg dol op de serie en nee niet alleen vanwege de leuke acteurs, maar ook de humor en de spanningsboog in dit verhaal is heerlijk! Ik kan geen genoeg krijgen van deze serie. Ik kijk nu al uit naar de mid season finale. Ondanks dat het betekent dat de serie er even tussenuit gaat.

Pretty Little Liars

Met deze serie lig ik nog niet op schema, dus geen spoilers a.u.b.! Ik heb niet voor niets twitter en facebook een tijdje gemeden! Ik moet op het moment nog 4 afleveringen zien en dan ben ik weer bij. Met andere woorden: seizoen 5, aflevering 6.

Het is erg balen hoe de serie zo wordt uitgemolken en je maar niet achter de dader komt. Voor mijn gevoel remt dat het verhaal heel erg. Maar om nu niet verder te kijken na zoveel tijd erin hebben gestopt: NO WAY!

Once Upon a Time

Wanneer ik echt niets anders te kijken heb of even zin heb om mij in het land stad van sprookjes te begeven dan kijk ik graag deze serie. Vandaar dat ik nog niet zo heel ver ben. Ergens in seizoen 2 op het einde. Het wordt eerst nog uitzoeken bij welke aflevering ik precies ben. Toch vind ik het een leuke serie. Balen dat ik niet meer tijd heb om alle series te gaan kijken.

By Joe

Outlander

Ik ben verliefd op deze serie! Wauw, wat heerlijk, de setting, het acteerwerk, de muziek! Daarnaast word ik ook erg vrolijk van het camerawerk en de productie. Ik ben helemaal bij met deze serie en nu is het wachten totdat het 2016 is voor seizoen 2.

Reign

Het is een verslavende serie met mysterie, romances, tragedies en kastelen. Het acteerwerk is fijn. Hoe de serie is aangekleed ziet er fantastisch uit.

Maar er is wel één ding waar ik over struikel en dat zijn de accenten. Het verhaal speelt zich voor een groot deel in Frankrijk af en de acteurs hebben geen Frans accent. Tuurlijk, ik begrijp heel goed dat de serie niet in het Frans is, maar als ik kijk naar een serie zoals Outlander. Daar is gewerkt aan de accenten van de acteurs.

Ik ben nog niet bij met deze serie, seizoen 2 aflevering 7. Nog 15 afleveringen en ik ben helemaal bij. Dan zal ik vervolgens ook tot 2016 moeten wachten voordat seizoen 3 uitkomt. Gelukkig heb ik nog even de tijd om al die aflevering te gaan kijken.

The Fosters

De laatste serie in de rij en ik ben bij! Seizoen 2, aflevering 9. Al komt 10 vandaag uit, dus nadat ik Teen Wolf heb gezien ga ik verder met The Fosters.

Over The Fosters heb ik het helaas nog niet zoveel gehad. Onterecht, want het is een hele leuke serie. Oké, het zit wel vol drama, maar het acteerwerk is fijn. Ondanks dat het een drama is, is het verhaal niet té. Waardoor je je erg makkelijk kan inleven in de personages.

Dit zijn alle series die ik op het moment kijk en waar ik razend enthousiast over ben. De één misschien net iets meer (TEEN WOLF!!!) dan de ander, maar het zijn allemaal series die de moeite waard zijn om te gaan kijken!

Welke serie(s) kijk jij graag?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , ,


9 responses to “Tv-serie update #1

  1. Ik kijk ook Teen Wolf, Pretty Little Liars en Once Upon A Time, maar ik ben alleen bij met Pretty Little Liars. Zolang daarbij de spanning er in blijft zitten vind ik het prima, en je bent bijna bij, dus je weet bijna wie het is! Toch blijft van deze drie PLL mijn favoriet, ik vind de andere twee voornamelijk vermakelijk en niet echt interessant.

  2. Ik ben zelf ook helemaal gek op outlander!! Dit najaar komt ook de muziek uit van deel twee van seizoen 1, met een uitgebreide versie van de intro song! Kunnen we nog even wegdromen bij Jamie;)

    • Katja

      Omdat ze nog druk bezig zijn met de opnames. Echt balen, maar kijk je ook Outlander? Het is echt een aanrader wanneer je Reign leuk vindt.

  3. Ik heb hetzelfde met PLL. Vind het allemaal te langdradig, maar wilde toch wel weten wie A was. Maar ik weet het al. Maar de summer finale vond ik echt ruk.
    Ik kijk nu Suits en straks natuurlijk weer Reign, Heartland, Grimm, Grey’s en nog veel meer, haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.