Tv-serie Update 2018 #1

Gepost op 31 januari 2018 door Katja in tv-serie / 2 Comments

Januari is een van de donkere maanden en dan vind ik het heerlijk om tv-series te kijken. En welke ik kijk? Kijk en lees snel verder!

The Flash, Arrow en Supergirl

Sinds ik vorig jaar terug in het Noorden kwam wonen zocht ik een nieuwe serie(s) om te kijken. Algauw begon ik aan Arrow, die werd opgevolgd door Supergirl, maar The Flash vind ik op sommige punten nog leuker. Ik ben echt enorm blij dat Netflix inmiddels ook The Flash online heeft staan en wekelijks updaten. Persoonlijk vind ik Arrow wat minder geworden. Juist omdat ik geen duidelijk verhaallijn meer zie. Supergirl en met name The Flash vind ik nog steeds erg leuk. En ik ben heel benieuwd naar het einde van het seizoen.

Dynasty

Ik ben echt verrast door deze serie. Ik weet nog niet wat ik precies van de serie vind. Het is best een behoorlijke drama serie met een vleugje Hollywood. Het verhaal van de serie speelt zich af in Atlanta. Daar heb ik ook een aantal vrienden wonen en ik vind het leuk om te zien dat wat zij mij hebben verteld over de staat dat ik dat ook daadwerkelijk terug zie in de serie.

Outlander

Aaaaaaah, ik ga naar Schotland. Elke keer wanneer ik even een baalmoment heb dan denk ik aan het moment in de toekomst dat ik vertrek naar het land aan de andere kant van de zee. Naar het land waar Outlander zich afspeelt en aaaah! Ik kan gewoon niet wachten om naar Schotland te gaan! Maar genoeg over mijn reisplannen. Het derde seizoen van Outlander is al een tijdje terug begonnen. Eerst volgde ik het elke week, maar inmiddels heb ik het al een even niet gevolgd. De reden? Ik wil dat de tv-serie vers in mijn hoofd zit voordat ik mij reis ga maken. De serie blijft voor mij echt fantastisch en ik vind het leuk dat het voor een deel zich afspeelt in Edinburgh en dat er nieuwe verhaallijnen zijn ontstaan.

Welke serie keek jij in januari?

Liefs,


Tags:


2 responses to “Tv-serie Update 2018 #1

  1. Ik heb al zo lang geen TV serie gekeken… Ik denk dat ik voor het laatst een seizoen afkeek in September vorig jaar, en dat was alleen omdat ik een andere TV serie wilde kijken die zich in hetzelfde universum afspeelde… Hopelijk ga ik binnenkort het binge-watchen weer oppakken, want ik heb een super lange lijst aan series die ik nog moet zien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.