Tv-serie update #3

Gepost op 1 december 2016 door Katja in tv-serie / 3 Comments

tvserieupdate

Tijd voor een tv-serie update! Ik ben enorm blij met hoe Netflix aan het groeien is en ik krijg daardoor zin om heel veel series te gaan kijken, maar wat kijk ik nou bijna dagelijks op het moment? Lees snel verder om daar achter te komen!

Pretty Little Liars

Gisteravond ben ik begonnen aan seizoen 7, want ik kon niet meer wachten op het weekend om het te gaan binge-watchen. In het begin was ik enorm verward en begreep ik er niets van en dat terwijl ik van mezelf eerst seizoen 6 opnieuw moest zien voordat ik aan seizoen 7 begon. Al snel kreeg ik als kijker meer duidelijkheid en was ik weer aan het scherm gekluisterd, die invloed heeft deze serie op mij. En nu wachten op het weekend zodat ik de eerste helft van seizoen 7 kan zien. Ik heb uitgerekend dat ik nog zo’n 7 uur voor de boeg heb.

Teen Wolf

Er staan nieuwe afleveringen online! Helaas niet op Netflix… Dus ik ben nog aan het twijfelen of ik wacht totdat Netflix ze online heeft staan of dat ik de serie op een andere manier ga kijken. Maar stiekem ga ik voor de laatste optie want ik wil heel graag weten wat er nu aan de hand is en waar iedereen zo hysterisch over doet op Twitter. Het is jammer dat ik dit weekend voor school aan de slag moet, want anders wist ik nu al wat mijn invulling zou zijn…

H2O

De series die hier boven staan kunnen nog weleens eng, onvoorspelbaar en een snufje horror bevatten en dat is iets waar ik niet altijd tegen kan. Met name omdat ik series graag kijk onder het avondeten. Op dat soort momenten kijk ik graag H2O (iets over zeemeerminnen, het verhaal speelt zich af in Australië), heerlijk een luchtige serie.

Outlander/Suits

Met beide series ben ik gestopt met kijken! Waarom? Outlander, omdat ik heb besloten dat ik eerst de boeken wil gaan lezen en met Suits omdat de serie van Netflix wordt gehaald of is gehaald aangezien het alweer 1 december is.

The 100

Ik was van plan om eerst alle boeken te gaan lezen voor de serie aan, maar toen keek ik de eerste afleveringen meteen toen ze online stonden vanuit Amerika. Vervolgens las ik het eerste boek en merkte ik al snel dat er in de serie aardig wat meer gebeurt dan in het boek. Daardoor ben ik van plan om eerst toch de boeken te gaan lezen voordat ik verder ga kijken (lees opnieuw beginnen aangezien het al zo’n twee jaar? terug is dat ik de eerste afleveringen heb gezien). Dus nu maar hopen dat de twee vervolgdelen onder de kerstboom liggen en anders wordt het zelf even naar de winkel sprinten.

Gilmore Girls

Als er over één serie veel wordt gepraat de laatste weken dan is het wel over Gilmore Girls. Op vrijdag 25 november kwam A Year in a Life online en daarvoor had ik een dag uitgetrokken om dat te gaan kijken. Veel waren teleurgesteld, maar om eerlijk te zijn vond ik het werkelijk geniaal! Ik ben natuurlijk wel heel erg benieuwd naar hoe het nu verder gaat, al heb ik er eigenlijk ook vrede mee als dit de allerlaatste aflevering was.

Welke tv-series kijk jij op het moment? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Tv-serie update #3

  1. Ik kijk trouw naar Crazy Ex-Girlfriend. Die serie vind ik echt briljant en hilarisch! Ik ben ook een van de mensen die eigenlijk een beetje teleurgesteld was in de revival van Gilmore Girls. En H2O is ook een guilty pleasure van mij.

  2. Eigenlijk ligt het tv-series kijken hier momenteel eventjes stil. Ik heb de afgelopen maanden heel veel Supernatural gekeken maar nu is het dus wachten tot het 12de seizoen in de winkel ligt en dat gaat nog super lang duren. Vermits de Sint hier in België niet langskomt bij de volwassenen (ook niet bij de héél erg brave volwassenen) hebben we zelf Sint gespeeld. Mijn man kocht het 9de seizoen van The Big Bang Theory en ik Outlander 1 & 2. Het eerste heb ik eerder al op tv gekeken maar het tweede werd nog steeds niet uitgezonden in België. Binnenkort ga ik dus terug naar het geweldige accent van Jamie Fraser luisteren. Ik snap dat je eerst de boeken wil lezen, maar zelf heb ik gelukkig de eerste vier delen al gelezen.

  3. ik ben net klaar met de gilmore girls serie en heb net het eerste deel van A year in the life gezien.
    het is best raar, omdat ik net klaar ben en dan opeens zijn ze 10 jaar ouder!
    ik kijk ook once upon a time, die vind ik ook echt geweldig!
    ik heb heel de gilmore girls serie gekeken in 1 en een half maand. ik was echt verslaafd! 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.