Unboxing #1

Gepost op 26 november 2014 door Katja in Boeken / 9 Comments

Hebben jullie mijn Bucket List al gezien? Daarin staat dat ik wil gaan vloggen! En hoe kan ik dat nou beter uitproberen dan door een unboxing video op te nemen? 

http://https://www.youtube.com/watch?v=LCUQpMIl-sE

Helaas heb ik de camera verkeerd gefocust, maar het probleem bij een unboxing video is, is dat je maar één kans krijgt om het goed te doen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Zal ik vaker filmpjes opnemen? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , ,


9 responses to “Unboxing #1

  1. W.F.

    Super tof filmpje! Zeker voor herhaling vatbaar!

    Misschien de volgende keer een boekrecensie/boek aanraders via video’s? Probeer dan duidelijk op een rijtje te krijgen waar je over wilt praten. Maar dit smaakt naar meer!

    ~ W

  2. Jaaa, Fangirl is leuk! Er gebeurt eigenlijk vrij weinig, haha, maar zo leuk geschreven! En Haar dag en Zijn jaar vond ik ook echt leuk. 😀 (Overigens heb ik ook geen idee hoe je die naam uitspreekt..) Supertof dat je filmpjes gaat opnemen!

  3. Heel leuk filmpje 🙂 Ik moet ook nog Pandemonium en Requiem lezen, evenals Fangirl. Zelf vond ik Haar Dag erg goed en Zijn Jaar zelfs nog beter. Veel lees plezier in ieder geval!

  4. Leuk filmpje! Nog niks van die boeken gelezen maar Gayle Forman vind ik zeker een goede schrijfster door If I Stay 🙂 Hmm de boekenkraam lijkt me ook wel wat als ik het zo zie/hoor! Zeker vaker filmpjes maken, wil eigenlijk ook weer eens kijken of ik filmpjes kan maken, het is altijd wel leuk om te doen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.