Unboxing Fairyloot ‘Favourites’

Gepost op 3 april 2019 door Katja in Boeken / 0 Comments

Woehoe, mijn allereerste Fairyloot heb ik binnengekregen. Toevallig stond de maand maart in het teken van hun 3 jarig jubileum en dat vierden ze met het thema ‘Favourites’.

Fairyloot is een young adult fantasy boeken subscription box uit Engeland. De box verschijnt elke maand. Omdat Celebrate Books niet meer aan boxen en ik dat wel miste, was ik opzoek naar een ander bedrijf. Na lang twijfelen besloot ik om te gaan voor Fairyloot en ik ben er onwijs blij mee.

FairyLoot Anniversary Enamel Pin
We hope you love our collectable FairyLoot Anniversary Enamel Pin! Keep an eye out for these when out and about at your local bookstores and libraries, maybe you will spot a FairyLooter wearing one – it can be a brilliant conversation starter!

Echt super leuk om deze pin te ontvangen in mijn eerste box. Ik spaar pins van plekken waar ik ben geweest en ik ben sinds kort ook begonnen met pins van mijn favoriete boeken of gewoon pins om te laten zien dat ik dol ben op boeken.

Colourful Scarf | Bookish Socks | Bookworm Page Tabs | Metal Bookmark
Op de sjaal staan verschillende boeken afgebeeld. Ik vind dat origineel en ook super fijn dat het van materiaal gemaakt is waar ik tegen kan (ik ben allergisch voor een paar stoffen). Het is een dunne sjaal passend bij dit lente weer.
Persoonlijk vind ik het zelf zonde om de sokken alledaags te dragen. Ik denk dat wel meer mensen dit herkennen die Dr. Martens hebben. Sokken gaan enorm snel af. Maar de sokken zitten ook heerlijk voor een avond op de bank.
Ik vind de boekenlegger ook zo origineel. Bijna zou ik het alleen willen gebruiken voor oude boeken wegens de mooie uitstraling.
De page tabs gebruik ik graag voor boeken waar ik later nog iets mee wil doen, en mijn vorige setje was net op dus dit kwam eigenlijk goed uit.

Stunning Art Prints
Next up are 3 Stunning Art Prints by the talented @morgana0anagrom! The art is inspired by Warcross by Marie Lu, The Cruel Prince by Holly Black and An Ember in the Ashes by Sabaa Tahir. We absolutely love those three books and we hope these amazing prints will be a lovely addition to your collection.

Ik vind het leuk om altijd iets boek gerelateerd te hebben hangen op mijn kamer en dat eens in de tijd te wisselen.

Viper – Bex Hogan
Last item, but by no means the least, we have included an extra book! Viper by Bex Hogan is the first book in the Isles of Storm and Sorrow series. We’re bringing this book to you early as it will not be available to the public until April 18th, 2019. The book comes with a stunning exclusive cover and it is actually signed by the author. We really hope this one also becomes one of your favourites!

Woehoe, een extra boek! Echt heel tof dat er in deze jubileum box niet 1, maar 2 boeken in zitten.

Er zaten ook een paar leuke extraatjes in de box. De Sherwood poster ga ik ophangen in mijn kamer, aangezien het kwa kleuren helemaal past!

To Best The Boys – Mary Weber
The book we are featuring this month is To Best The Boys by Mary Weber. Get ready to don a disguise and enter a high stakes maze! This edition is a FairyLoot Exclusive as it has sprayed edges (grey, to match the floor on the cover!) and it is actually signed. We hope you also enjoy the author letter from Mary with exclusive artwork by @icandrawthingz!

Oeh, dit boek klinkt heel tof! Eerst ga ik mijn YALFest TBR lezen en dan zal ik in dit boek beginnen.

Wow, wat tof dat dit mijn eerste box mocht zijn! Ik ben zelf het meest blij met het boek To Best The Boys en eigenlijk met alle goodies. Soms ben ik bang dat ik de helft niet gebruik van wat er in dit soort boxen zit, maar gelukkig was dat niet het geval met deze box. Ik spreek van een goede eerste ervaring voor mij met Fairyloot. Ben al benieuwd naar de volgende box!

Liefs,

Tags: ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.