Unboxing Iskari Box

Gepost op 10 december 2019 door Katja in Boeken / 0 Comments

Op 5 december kwamen er verschillende dozen voor me binnen en een daarvan was de Iskari box van Blossom Books!

Als eerste lag de spoilerkaart bovenop wat tevens een prachtige art print is! Op de print zie je de drie hoofdpersonages van de Iskari trilogie. De print is gemaakt door Katherine Perry.

De piratendief – Kristen Ciccarelli
[Flaptekst van deel 1 Iskari]
In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf.
Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari; de meest gevreesde drakendoder van het land. Dit kan haar echter niet redden van wat haar thuis te wachten staat: een gedwongen huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger.
Er is één uitweg: Asha kan haar vrijheid terugkopen in ruil voor de kop van Kozu, de gevaarlijkste draak van Firgaard –en ook de draak die verantwoordelijk was voor de totale verwoesting van haar stad.
Tijdens de jacht ontrafelt Asha een eeuwenoud geheim over het lot van de Iskari en de laatste Namsara. Met hulp van een stiekeme vriend – de slavenjongen Torwin, die toebehoort aan de familie van haar verloofde – moet Asha achter de waarheid zien te komen, ook al zet ze daarbij haar leven en dat van Torwin op het spel.

In het slotdeel is de hoofdpersonage Safire. En ik moet zeggen dat ik haar al interessant vond toen ik over haar las in het eerste deel. Deze box staat dan ook voornamelijk in het teken van De piratendief.

Een van de versierde werpmessen die Safire bij haar draagt zit in haar knot. Daarom zit er in de box een haarpin zodat je haar na kan doen. Echt super leuk en origineel! Nog iets wat je kan dragen wat in deze box zat is de mooie zandsjaal.

Wat is jouw favoriete drankje tijdens het lezen van een boek? Voor de meeste mensen is het thee en ik had geluk want er zat thee in de box. Het is een combinatie van kruidig en zoet. Ik ben benieuwd!
Mocht je dan toch even opstaan om een kop thee te halen, dan kan je meteen even de boekenlegger gebruiken. Wat is die weer mooi. Zowel de voor als achterkant.
Het product waar ik het meest enthousiast over was is de Iskari-pin. De pin is geïnspireerd op de werpmessen van Safire.

Kan je ooit genoeg totebags hebben? Denk het niet! Ik vind dat ze een toffe quote hebben gekozen en op een mooie kleur donker blauw.

Op de bodem van de box lagen twee verschillende kleurplaten. Ook gemaakt door Katherine Perry. Leuk om in te kleuren en wie weet win je wel een prijs! Meer weten? Check dan de Blossom Books website voor meer informatie.

Conclusie
De Iskari box is heel divers en passend bij het boek. Wel is de box vrij vrouwelijk. Niet dat ik het erg vind als vrouw zijnde, maar ik kan me voorstellen dat jongens deze box minder leuk zouden vinden.
De pin, art print en boekenlegger zijn mijn favoriet. En ja, ik ga ook een poging wagen met de kleurwedstrijd, jij ook?

Liefs,

Tags: , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.