Update: instacursus droom, durf, doe

Gepost op 1 mei 2020 door Katja in Ondernemen / 0 Comments

Er zijn een aantal updates over mijn instacursus die ik binnenkort ga geven. Van de startdatum tot meer informatie over de cursus zelf.

Startdatum
Omdat ik graag zo veel mogelijk mensen wil inspireren en de kans wil gunnen om mee te doen met deze Instagramcursus. Heb ik besloten om de tijd van aanmelden te verlengen tot 10 mei. Op 10 mei gaat de cursus echt van start.

Hoofdstukken
De Instacursus zal bestaan uit 5 hoofdstukken: persoonlijke groei, droom, durf, doe en einddoel.

IGTV
Aan het begin van elk hoofdstuk ga je eerst naar de privé instagrampagina van de instacursus. Je bekijkt als eerste de stories van het hoofdstuk waar je aan gaat beginnen en vervolgens de bijbehorende IGTV. In de IGTV leg ik per hoofdstuk nog extra dingen uit. Je kan denken aan de gedachten achter de opdrachten uit het digitaal werkboek, mijn persoonlijke ervaringen en onderwerpen die passen bij dat hoofdstuk. Zo praat ik in het hoofdstuk droom onder andere over self sabotage en in het hoofdstuk durf onder andere over het imposter syndrome.

Opdrachten digitaal werkboek
Nadat je de stories en IGTV hebt gezien, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Praktisch bezig met het digitaal werkboek die vol staan met opdrachten die ik zelf normaal gesproken doe wanneer ik een nieuwe droom van mezelf wil verwezenlijken.
Elke opdracht staat centraal om een stap dichterbij je dromen te komen. Zo ga je onder andere aan de slag om een eigen routine te vinden die het beste bij jou past, zodat je productiever te werk kan gaan. Ook staat er in het werkboek een opdracht hoe jij je dromen omzet in doelen en vervolgens die doelen in stappen.

Persoonlijke groei
Ooit voor een cursus die via Instagram loopt naar het bos gegaan? De allereerste opdracht van het eerste hoofdstuk, persoonlijk groei, ga je naar het bos (eventueel een groot park of een veld als dat dichter bij jou in de buurt is). Heb jij er ooit over nagedacht waar je onbewust aan denkt? Tijdens deze opdracht maak je kennis met je onbewuste gedachten en wat dat zegt over jou als persoon die dromen wilt gaan bereiken. Zijn je gedachten vrij negatief of juist positief? Of doe je aan self sabotage?
Ik hecht veel waarde aan persoonlijke groei. Zonder persoonlijke groei geloof ik niet dat je je dromen kan bereiken. In dit hoofdstuk leer je jezelf beter kennen en hoe jij kan groeien naar de persoon die zijn of haar dromen gaat laten uitkomen.

Tijd
Jij bepaalt je eigen tempo! Voor een maand lang heb je toegang tot de instagrampagina van de instacursus. Zo zal je waarschijnlijk voor het eerste hoofdstuk meer tijd aan kwijt zijn dan aan het derde hoofdstuk. De gemiddelde persoon zal ongeveer in totaal zo’n 20 uur bezig zijn met deze cursus.

Aanmelden
Tot 10 mei kan je je aanmelden voor deze instacursus. Voor de eerste 5 deelnemers bedragen de kosten voor de cursus 35 euro (inclusief btw). Vanaf de 6de deelnemer bedragen de kosten 45 euro (inclusief btw). Meld je aan door een mail te sturen naar thatblondewoman@gmail.com met in de onderwerpsregel ‘aanmelding instacursus’. Laat in die mail ook weten wat je volledige naam is en je instagramnaam. Dat ben ik namelijk nodig om je te kunnen toevoegen aan de privé instagrampagina. Nadat je hebt gemaild ontvang je van mij een factuur, wanneer die is betaald ontvang je van mij verdere instructies.

Liefs,

Tags: , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.