Vegan cosmetica herfst ’19

Posted on November 27 2019 by Katja in Cosmetica / 0 Comments

Steeds meer ga ik naar een Vegan levensstijl. En dit zijn mijn favoriete cosmetica producten op het moment!

Eden Perfum
Eden Perfumes verkoopt parfums die 100% vegan zijn en niet getest op dieren. Mijn favoriete geur op het moment is No.479 Molecular 1 โ€“ Woody Floral Musk Unisex. Een parfum die mij doet denken aan wandelen in een bos op een koude winterdag terwijl de eerste bloemen zich al een weg naar boven vinden. En dat is precies Molecular 1. Hoofdingrediรซnten zijn: musk, hars en hout.ย 

Catrice Generation Matt liquid lipstick – 030 Exotic Rebel
Yes, heb jij het al gezien in de winkel? Je kan nu duidelijk zien welke producten van Catrice en Essence vegan zijn, want het staat er tegenwoordig bij! Al mijn lippenstiften die ik heb van het merk zijn dat ook.
De kleur exotic rebel vind ik super mooi en passend bij dit weer. Donkerrood met een metallic glimmer.

Alterra Naturkosmetik Concealer – 03 bright eyes
Een Duits merk die alleen te koop is bij de drogisterij Rossmann. Alterra is volledig vegan. Elk product van nagellak tot lippenstift. De producten zijn ook prettig in gebruik voor mensen met een gevoelige huid. Dat terwijl ze geen hoge prijzen vragen. Naast de concealer gebruik ik van dit merk coco-balm en gezichtsmaskers.

Batiste
Geen tijd om te douchen, maar wel vet haar? Gelukkig zijn daarvoor droogshampoos. Batiste is een merk die gemaakt wordt in de UK en ja gelukkig ook vegan. Droogshampoo vind ik echt een must. Ik probeer niet te vaak te douchen door de week, dus dit is de perfecte oplossing.

Manna Kadar Sea Minerals Renewing Body Butter
Toevallig was net mijn body butter op en zat dit product in een Goodiebox. Nog leuker is dat de butter van Manna Kadar ook erg fijn is. Ik vind โ€˜m erg lekker ruiken en het trekt goed in de huid. Mijn huid voelt na gebruik erg gehydrateerd. Dat kan mijn lichaam wel gebruiken met dit droge weer.

Wat is jouw favoriete vegan cosmetica product deze herfst?

Liefs,

Tags: , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.