Voorjaar in boeken ’20

Gepost op 16 maart 2020 door Katja in Boeken / 2 Comments

Dit voorjaar komen er onwijs veel mooie boeken uit! Dit zijn een aantal van mijn favorieten.

Best of YA
Deze uitgeverij komt met behoorlijk grote namen! Van Kiera Cass tot Suzanne Collins. Ik ben onwijs benieuwd naar deze boeken, maar ondanks die grote namen kijk ik stiekem nog veel meer uit naar het boek van de Pass. Het verhaal speelt zich namelijk af op een Zwitserse kostschool. Ik ben echt een enorme fan van verhalen die zich afspelen op kostscholen, dus ik kan niet wachten!

Blossom Books
Sara Holland komt met een nieuw boek en nog toffer is denk ik wel dat de uitgeverij er een special edition van heeft gemaakt!
Daarnaast komt Blossom Books met een boek over ballet meets pretty little liars. Ik geef toe dat ik die tv show behoorlijk mis, dus een boek die vergelijkbaar is ben ik erg blij mee.

Harper Collins, LS Amsterdam
Twee verschillende uitgeverijen met elk een fantasy boek. Het boek van HC die geschreven is door Julie Kagawa is het slotdeel in de trilogie. Ik moet eigenlijk eerst nog het tweede deel lezen, dus ik heb nog een boek om me bezig te houden voordat dit deel komt.
Het boek van LS is uit het Frans vertaald en ik ben oprecht blij dat steeds meer uitgeverijen ook even kijken naar andere landen dan alleen Amerika en Engeland.

Naar welk boek kijk jij het meest uit dit voorjaar?

Liefs,

Tags: , , , , , , ,


2 responses to “Voorjaar in boeken ’20

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.