Voorpremière Paper Towns

Gepost op 24 juli 2015 door Katja in Films / 6 Comments

Paper Towns is een coming of age-verhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden.

Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde.

http://https://www.youtube.com/watch?v=rFGiHm5WMLk

Donderdag 30 juli is het zover! Paper Towns is te zien in de bioscoop, maar wil jij de film al eerder zien en daarnaast een super leuke avond hebben met vrienden, bloggers (o.a. Dutch book Chick en ik)? Kom dan naar de voorpremière in Amersfoort!

Hoe kom je aan kaartjes?
Via de website van Pathé! Selecteer het evenement, klik op de gewenste voorstelling (29 juli) en koop een ticket! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Het evenement
Tijdens het evenement kun jij leuke dingen doen. Zo kun je bij John, ook eigenaar van boekhandel SpeelBoek, je boekencollectie aanvullen met Nederlandse en Engelse boeken. Je kan natuurlijk ook Paper Towns bij hem kopen, voor het geval je het boek nog niet gelezen hebt! Hij neemt ook leuke boekengoodies mee die je niet kan missen! Daarnaast kun je met de leukste boekbloggers van Nederland kletsen. Wie er komen? De lijst staat hieronder. Ook kun je op de foto als Margo en Q! Trek dus een leuke outfit aan! Ook zijn er prijzen te winnen en krijg je een hapje en drankje. Daarna begint de film… spannend! Jij zult Paper Towns dus als één van de eersten in Nederland zien! Hoe gaaf?

Surprise
Iets met een goodie bag? Meer informatie volgt….

 

Praktische informatie
Wat: speciale voorpremière Paper Towns
Wie: Dutch Book Chick, De Leesfabriek, Pathé Amersfoort
Waar: Pathé Amersfoort, (Eemplein 2, 3812 EA Amersfoort)
Wanneer: woensdag 29 juli om 19:00

 

Voor vragen, mail naar info@dutchbookchick.com.

Ben jij zelf een blogger en kom jij naar de voorpremière? Stuur dan even een kort mailtje naar info@dutchbookchick, dan krijg je een speciaal plekje op de site en meer info over de rol van bloggers tijdens het evenement!

Ik kan in ieder geval niet wachten! Daarnaast ben ik nu Paper Towns aan het herlezen, om alvast in de sfeer te komen. A.s. woensdag verschijnt hiervan de recensie!

Zie ik jou woensdag? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


6 responses to “Voorpremière Paper Towns

  1. Ik ben op vakantie, dus ik kan sowieso niet. Maar als ik had gekend, weet ik niet of ik zou komen. Vond het boek niet echt leuk en heb niet echt het idee dat ik de film beter ga vinden, hihi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.