What’s in my make-up bag?

Gepost op 10 februari 2015 door Katja in Cosmetica / 2 Comments

Het is niet dat ik niet zonder make-up zou kunnen leven, maar ik vind het belangrijk om er representatief uit te zien. Vooral aangezien ik dacht, voor dat het programma zou beginnen, dat ik op een kantoor zou werken.

Het is niet echt een kantoor waar ik werk en in principe werk ik niet, maar doe ik een soort van cursus. En nee, ik heb nog steeds geen idee hoe ik het programma Corkscrew moet noemen. Maar ook mijn mentors weten geen duidelijke naam te geven aan het programma. Dus laat ik het erbij en vertel ik wat er in mijn make-up tas zit.

DSC_0801

DSC_0797

Mijn oude mascara en een nieuwe. Ik ben erg gehecht aan mijn Yves Rocher, vandaar dat ik voor de zekerheid een tweede heb meegenomen. Ik heb 2 oogschaduwen in mijn tas gestopt van Rimmel London.

DSC_0798

Ik ben er nu wel achter dat het niet nodig was om lipsticks mee te nemen op reis, maar hé  (daar komt het verhaal weer dat ik dacht dat ik op een kantoor zou werken en iets met representatief willen zijn). Maar van mijn Labello heb ik zeker geen spijt dat ik die heb meegenomen.

De volgende lipsticks nam ik mee:

 • Essence: Come to Town (LE) – 02 Wrapped in Pink
 • Essence: 16 I am yours!
 • Catrice: 080 My red card

DSC_0800

Om mijn wallen, pukkels en glanzende huid te bedekken deed ik de Etos Primer en een poedertje van Miss Sporty in mijn make-up bag.

DSC_0803

Mijn huid wil ook goed verzorgen. Of nou ja soort van, want de body butter heb ik uiteindelijk niet meegenomen. En heeft alleen de crème van Dove te oversteek gehaald.

DSC_0802

Shampoo is één van de dingen waar ik niet zonder zou kunnen op reis. Mij kan je namelijk echt chagrijnig krijgen als mijn haar vies, vettig of iets dergelijks is. Mijn handgel gaat overal met mij mee of het nou een tripje is naar het winkelcentrum in Emmen of een dagje Amsterdam mijn desinfecterende handgel heb ik altijd bij de hand (oké flauwe grap…).

DSC_0799

Niet te vergeten: Glasvezelvijl, wimperkruller en een nagelschaartje.

Dit is alles wat in mijn make-up bag zit, maar ik ben erg benieuwd welk cosmetica gerelateerd artikel zou jij absoluut niet zonder op reis gaan?

Liefs,

header31-860x280

Tags: ,


2 responses to “What’s in my make-up bag?

 1. Amy

  Haha, ik heb altijd voor mijn gevoel een halve koffer mee. Ik kan echt niet zonder mijn ‘basis’ dingen. Dat zijn de volgende:
  – Dagcreme
  – Foundation
  – Poeder
  – Blush
  – Eyeliner
  – Mascara
  – Luchtje (echt een must!)

  Eh oeps, wat een hoop eigenlijk! Super leuk artikel verder! Mag vaker, zo iets! ☺️

  • Katja

   Haha wow ach ja, daar voor zijn wij vrouw toch? Leuk om te horen! Ik ben namelijk achter de schermen bezig met wat meer make-up gerelateerde artikelen. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.