Zoella Beauty: Snow’ella

Gepost op November 25 2017 door Katja in Cosmetica / 0 Comments

YouTuber Zoella heeft al meerdere beauty collecties uitgebracht en ook deze winter komt ze met een nieuwe collectie: Snow’ella. Ik kocht een paar producten uit deze lijn en laat ze vandaag in deze blogpost zien. Kijk je mee?

Helaas ben ik dit jaar niet in Engeland geweest om deze collectie te kopen, maar gelukkig bestaat er een website waar je Zoella haar producten kan kopen.

Zoella Snowella Fragrance Gift Set

Snow’ella captures the beauty of snowfall with a flurry of stunning notes, including softening Peony, refreshing Mint and Pink Pepper.
Let this festive fragrance take you to your very own Winter Wonderland, where all is calm and all is bright.

Welke lijn Zoe Sugg ook uitgeeft ik koop altijd haar full size body mists. Deze keer is de algemene geur van de collectie vrij fris met een lichte bloemengeur. De body mist is daarom geschikt voor dagelijks gebruik.

De bodylotion is heerlijk om op te doen in de ochtend voor ik mijn kleding aantrek. Het duurt wel eventjes voor de bodylotion intrekt, maar daarna is het wel een geur die de hele dag blijft hangen. Fijn!
Zoella Snowella A Winter SoirΓ©e Gift Set

It’s the gift that keeps on giving! This beautiful purse with fragranced hand cream and roller ball is great for on the go.

De hand crème is erg voedend en laat een een frisse en niet overheersende geur achter. Een roller ball is erg handig nu ik op het landgoed woon. Ik vind het namelijk niet prettig om een grote body mist fles mee te nemen, maar de roller ball neem ik overal makker mee naar toe. En dat kan allemaal in het make-up tasje die bijgeleverd wordt.

Zoella Snowella Balmy Lip Balms

There’s no kisses like snow kisses. These beautiful balms are enriched with softening Peony. There’s one to soften and one to sparkle. Enjoy!

Om mijn bestelling gratis geleverd te krijgen was het handiger om iets bij te bestellen. Ik kocht daarom deze lip balms. Wat blijkt? Ik denk dat dit mijn favoriet van de collectie is! Ik gebruik de Snow Soft dagelijks meerdere malen nu mijn lippen steeds openbarsten tijdens deze kou. De lip balm is enorm voedend, heeft een mint geur en plakt niet. Dat is echt alles wat ik zoek in een lip balm. De snow sparkle maakt de look af voor wanneer je iets meer wilt dan alleen een voedende balm.

De hele collectie ziet er verzorgd uit en sluit naadloos op elkaar aan. Snowella heeft een trademark frisse geur, heerlijk voor deze winter!
Mijn Snow’ella producten heb ik gekocht bij Feel Unique. Bestel het hier!

Liefs,

Tags: , , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.