Als blogger, content creator en manuscriptlezer bied ik verschillende diensten aan. Ben je geïnteresseerd in een contentpakket of dat ik jouw manuscript lees, heb je een vraag of wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op via e-mail: thatblondewoman@gmail.com

Content Creator

Met bijna al 5 jaar ervaring in de marketing voor verschillende bedrijven weet ik hoe ik een merk kan laten groeien, het product beter tot zijn recht laten komen en ben ik ster geworden in het maken van content planningen. Bekijk mijn LinkedIn pagina voor meer informatie.

Met 5 jaar blogervaring en bijna 1000 blogs geschreven op That Blonde Woman draai ik mijn hand er niet meer voor om nog een blogpost te tikken en daar leuke beelden bij te schieten ook voor jouw bedrijf.

Ik werk met pakketprijzen zowel als met uurtarieven. Samen met jou kijk ik wat het beste bij jou en jouw wensen past.

Manuscripten

Voor een aantal auteurs en uitgeverijen heb ik manuscripten mogen lezen om daar vervolgens leesrapporten voor te schrijven. Mijn expertises zijn Young Adult, New Adult en Romans. Zo nu en dan glipt er nog een Filosofie boek tussendoor dankzij mijn achtergrond in de Filosofie.

Op het moment werk ik samen met uitgeverijen Zomer & Keuning en ISVW Uitgevers.

Spreker

Voor evenementen, scholen en symposia word ik ingehuurd als spreker en/of als workshopgever. Ik vertel over de boeken- en uitgeverswereld, bloggen en journalistieke stukken schrijven met een filosofisch randje.

Prijs wordt berekend op basis van de klus of het project.

Mentor
& NLP

Instacursus droom, durf, doe
In deze cursus leer je hoe je van dromen naar doen gaat. En vergeet ook niet durf. Het is namelijk een flinke mentale stap om van dromen naar durven te gaan. Mijn diepste wens voor jou is dat deze instacursus een stap is om je dromen achterna te gaan.

Het dromen uur
Het moment dat we jouw dromen bespreken en hoe jij stappen kan zetten om je dromen achterna te gaan. Dromen is één ding, maar het doen is wel iets heel anders… Het is eng, want je hebt geen idee of je in een leeuwenkuil springt. Tijdens het dromen uur springen we samen. Voor het (video)gespreek aan zal ik je vragen om een vragenlijst in te vullen. Op die manier krijg ik inzicht in wat jouw droom is en bespreken we tijdens het gesprek wat de eventuele volgende stappen zijn. Heel praktisch, daar houd ik namelijk van. Als het nodig is, gaan we het ook hebben over blokkades. Wat jou tegen houdt om volledig voor je dromen te gaan. Wanneer je bewust bent van dat blok aan je been, is de volgende stap zetten veel makkelijker.

Bedrijven waar ik mee samen heb gewerkt