Als blogger, content creator en manuscriptlezer bied ik verschillende diensten aan. Ben je geïnteresseerd in een contentpakket of dat ik jouw manuscript lees, heb je een vraag of wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op via e-mail: thatblondewoman@gmail.com

Content Creator

Met al meer dan 7 jaar ervaring in de marketing voor verschillende bedrijven weet ik hoe ik een merk kan laten groeien, het product beter tot zijn recht laten komen en ben ik ster geworden in het maken van content planningen. Bekijk mijn LinkedIn pagina voor meer informatie.

Met 8 jaar blogervaring en bijna 1000 blogs geschreven op That Blonde Woman draai ik mijn hand er niet meer voor om nog een blogpost te tikken en daar leuke beelden bij te schieten ook voor jouw bedrijf.

Ik werk met pakketprijzen zowel als met uurtarieven. Samen met jou kijk ik wat het beste bij jou en jouw wensen past.

Manuscripten

Voor een aantal auteurs en uitgeverijen heb ik manuscripten mogen lezen om daar vervolgens leesrapporten voor te schrijven. Mijn expertises zijn Young Adult, New Adult en Romans. Zo nu en dan glipt er nog een Filosofie boek tussendoor dankzij mijn achtergrond in de Filosofie.

Op het moment werk ik samen met uitgeverij Zomer & Keuning.

Spreker

Voor evenementen, scholen en symposia word ik ingehuurd als spreker en/of als workshopgever. Ik vertel over de boeken- en uitgeverswereld, bloggen en journalistieke stukken schrijven met een filosofisch randje.

Prijs wordt berekend op basis van de klus of het project.

Huidige samenwerkingen

Bedrijven waar ik mee samen heb gewerkt