Woman behind the blog

Hey, leuk dat je dit leest! Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Katja Bloesem eenΒ 28 jarige blondine. Deze blog begon om mijn liefde voor lezen te verspreiden, maar al snel namen ook mijn andere hobby’s ruimte in beslag, zoals: fotograferen, films/series kijken, schrijven, reizen en het leren van verschillende talen (op het moment leer ik Duits en Koreaans).

Vrij kort na de start van That Blonde Woman, oktober 2014, pakte ik mijn backpack om mijn eerste soloreis te maken naar Engeland. Dat niet alleen ik ging er zelfs een tijdje wonen, studeren en werken. Mijn liefde voor Engeland ontstond en sindsdien wil ik elk jaar minstens een keer terug! In mijn huidige logo zie je dan ook Engeland, Schotland en Ierland. Mijn favoriete landen die ik hopelijk nog heel vaak mag bezoeken.

Begin 2019 ben ik fulltime aan de slag gegaan met het bedrijf achter deze blog. Zo ben ik marketing adviseur, content creator, manuscriptlezer, redacteur en spreker.

Schrijven is voor mij super belangrijk. Eigenlijk een soort uitlaatklep, maar ook mijn favoriete manier om creatief bezig te zijn. Deze blog is een stukje internet waarop ik mijn grootste dromen deel, maar ook hoe ik veel van die dromen heb uit laten komen. Geen zorgen, ik leg het hier allemaal vast zodat je het allemaal kan teruglezen.
That Blonde Woman gaat over van alles wat mij bezig houdt. Of het nou gaat over een boek of over een persoonlijk verhaal of dat ik weer mijn koffer inpak voor mijn volgende soloreis. Vandaar dat ik That Blonde Woman een lifeblog noem, omdat het mijn online dagboek is.

2 responses to “Woman behind the blog