5 redenen waarom Teen Wolf seizoen 6 epic is

Gepost op 15 december 2016 door Katja in tv-serie / 2 Comments

Het nieuwe en tevens het allerlaatste seizoen van Teen Wolf is begonnen. Inmiddels zijn er 5 afleveringen uit en ik geef je 5 redenen waarom dit seizoen epic is! 

1. Stiles speelt een grote rol in het seizoen of juist niet… Het is maar hoe je het bekijkt. 😉 Gaan we eindelijk achter de echte naam van Stiles komen?

2. Naast Stiles heeft zijn oud vertrouwde jeep ook een rol in seizoen 6. Hoe een auto een rol kan hebben? Als je Teen Wolf al kent dan weet je precies waar ik het over heb. Ja, auto’s, ik bedoel natuurlijk jeep, kunnen echt een rol hebben in een tv-serie.

3. Seizoen 6 is veel beter begrijpbaar dan seizoen 5. Ik heb seizoen 5 denk ik wel 3 keer gezien, maar toch zitten er zo veel lijntjes in dat seizoen waardoor het bijna onmogelijk is om alles in één keer te volgen. Tevens vond ik de Dread Doctors zo eng dat ik elke keer weg keek wanneer ik het geluidje van hun aankomst in de scene hoorde.

4. Stydia!!! IT. IS. HAPPENING.

5. Nieuw pack. Het einde van Teen Wolf nadert en Scot zijn pack was het derde pack binnen alle Teen Wolf seizoenen, maar zie ik daar tussen het script door een nieuw pack ontstaan met Liam als alfa?

Wat vind jij zo leuk aan Teen Wolf seizoen 6? 

Liefs,

Tags:


2 responses to “5 redenen waarom Teen Wolf seizoen 6 epic is

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.