Bucket List Update Exeter #2

Gepost op 18 januari 2015 door Katja in Bucket List, Reizen / 3 Comments

Wow, even serieus!? Vandaag over een week zit ik in de trein en bus naar Exeter!!! En het begint nu eindelijk te dagen dat ik werkelijk naar Engeland mag. Deze week vertel ik nog een meer dingen die ik heb gedaan/geregeld voor mijn vertrek. 

Bucket List Update Exeter #1: https://thatblondewoman.com/?p=674

Afgelopen vrijdag was ik mijn kamer aan het schoonmaken en opruimen, langzaam was ik bezig om spulletjes te pakken die ik mee wil nemen naar Engeland. Zonder dat ik het door had dat ik aan het doen was. Eenmaal klaar met schoonmaken en opruimen viel het mij pas op. Mijn onderbewuste is al druk bezig met mijn vertrek naar Exeter, maar toch is het nog steeds niet helemaal tot mij doorgedrongen.

Untitled

De afgelopen week heb ik om eerlijk te zijn niet veel dingen geregeld. Wel heb ik een creditcard aangeschaft. Aangezien ik van plan ben om een omweg naar huis te nemen en je bent een creditcard nodig zodat je in het buitenland een hotel/hostel kan reserveren.

Daarnaast heb ik een paar aankopen gedaan voor vertrek:

  • Notebook (Eindelijk een laptop voor op reis)
  • Laptop hoes
  • Sd card reader
  • Extra Accu voor mijn camera
  • Twee spijkerbroeken (Mijn oude spijkerbroeken hebben allemaal slijtageplekken)
  • Blokkertreinkaartje voor de heenweg

Niet veel bijzonders maar toch moeten deze kleine dingetjes gebeuren. Aankomende week zal ik wat interessantere info hebben in de update van Exeter. Want ik krijg als het goed is morgen te horen waar en bij wie ik in Exeter verblijf. Daarbij krijg ik ook verdere informatie over mijn stage.

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


3 responses to “Bucket List Update Exeter #2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.