Shoplog Utrecht #1

Posted on May 6 2016 by Katja in Mode / 1 Comment

WHSH

Dat moment dat shirtjes te kort zijn, het material van broeken steeds dunner worden en je ze toch blijft dragen omdat je geen tijd hebt om te shoppen. Ik vond het toch maar tijd worden laatst om te gaan winkelen en dit zijn mijn aankopen. Kijk je mee?

onlys

ONLY shirtjes

Heb ik nou echt 3 keer hetzelfde T-shirt gekocht? Yes, I did! Waarom? Omdat ze heerlijk zitten en erg mooi staan bij een high waisted jeans of bij een skaterskirt.

DSC_0569

ONLY Hoed

Ik had al een zwarte hoed, voor de zomer en lente vond ik deze camel kleurige ook erg mooi. Daarnaast begin ik hoedjes steeds leuker te vinden. Door mijn blonde haren en de scheiding in mijn haar verbrand mij hoofdhuid heel snel, maar met een hoed op is het niet alleen meteen stylisch, maar ook een bescherming tegen de zon.

DSC_0567

Ring

Ik ben fanΒ van de Boho chique voor in de zomer. Losse stofjes worden gecombineerd met strakke broeken of juist met een lange rok. Deze ring past perfect bij de trend en geeft net wat meer kleur om mijn vingers.

DSC_0576

Eastpak rugtas

Veel van mijn kleren en accessoires bestaan uit kleurtjes, om meer rust te bewaren in een outfit wilde ik graag een zwarte rugzak. Om helemaal geen kleur te gebruiken… die missie is niet geslaagd. Door het donkerblauw past het gelukkig alsnog bij heel veel outfits.

Wat is jouw favoriete kledingstuk voor in de lente?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “Shoplog Utrecht #1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.