Top Vijf Vrijdag – 5 geshopte lente items

Gepost op 20 maart 2015 door Katja in Mode / 4 Comments

Woehoe, het zonnetje schijnt! Het is in de avond langer licht, iedereen begint te ontwaken uit een winter slapen en is een stuk vrolijker. De lente klopt ein-de-lijk op de deur! 

Deze lente gaan we terug naar de stijl van de jaren 50 en 60! Pasteltinten, jurkjes, kant, spijkerstof. Allemaal zal het voorbijkomen. De volgende kleding items heb ik laatst tijdens het winkelen gekocht wat past bij de mode van deze lente, maar die ik ook overal bij kan matchen.

DSC_0026 DSC_0027

1. Kant – Boven een broek, op een jurk of rok met deze cardigan kan je alle kanten op. Leuk om te combineren met een korte broek en een pastel kleurig hemdje eronder.

DSC_0028

2. Spijker – De spijkerstof trend laat de mode wereld nog niet los. Maar goed ook want zo heb ik een mooie jurk, die ik als het nog wat kouder weer is, met een panty kan dragen. Samen met mijn pastelkleurig Dr. Martens of met mijn bruine laarzen wat mooi afsteekt bij de spijkerstof kleur.

DSC_0030

3. Maxi rok – Afgelopen jaar zat ik al te twijfelen of ik dit item niet graag in mijn kast wilde hangen. Maar ik vond steeds niet een stof die mooi valt totdat ik de C&A binnenstapte. De maxi rok is leuk te combineren met een crop top of de bovenstaande cardigan met pastel kleurig hemdje.

DSC_0032

4. De it-bag! – Grote tassen, kleine tassen dat maakt niet uit voor deze lente en zomer! Maar opvallend dat is wel een must. Ik heb gekozen voor een handtas die ik ook kan dragen als schoudertas met een azteken print.

DSC_0034

5. Details – Terwijl de kleding items voor het seizoen niet veel details hoeft te bevatten, is het welk leuk om het te combineren met accessoires met veel details. Zoals een horloge met meerder bandjes. Of meerdere dunne armbandjes om je pols.

Ik ben er achtergekomen dat dit nog maar mijn eerste mode artikel is op TBW. Ik hoop dat je het leuk vond en laat mij vooral weten of jij het leuk vindt om meerdere mode artikelen op dit kleine stukje internet te lezen.

Wat is jouw favoriete lente item? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “Top Vijf Vrijdag – 5 geshopte lente items

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.