Unboxing Le Sserafim On-Off 22-23 package + film photobook

Gepost op 14 mei 2024 door Katja in Geek Out, Music Room / 0 Comments

Onlangs kwam mijn Le Sserafim On-Off merch binnen. Kijk je mee met de unboxing?

In totaal heb ik vier favoriete groepen binnen de K-pop industrie: BlackPink, BTS, Stray Kids en… Le Sserafim. Maar waar ik bij de andere groepen pas later fan werd, was ik dat bij Le Sserafim al vanaf het begin. Twee jaar geleden debuteerde deze meidengroep met twee Koreanen, twee Japanners (waarvan een van de meiden zelfs in Nederland heeft gestudeerd!) en een Koreaanse Amerikaan. In K-pop termen is dit een diverse groep en dat merk je ook terug in de muziek. Ik heb al verschillende reviews en unboxings geplaatst op mijn blog, maar dit is de eerste keer dat ik merch unbox. 

On-Off is de nieuwste merch van Le Sserafim en doet me erg denken aan de jaaroverzichten/albums die BTS eerder uitbracht. Ik vind het persoonlijk super leuk om behind the scenes video’s te kijken en ik vind het extra leuk als ze gebundeld worden als jaaroverzichten. In het geval van Le Sserafim is ervoor gekozen om twee jaren te bundelen: 2022 en 2023. Geen idee wat de achterliggende reden is, maar ik denk dat het voor het album structuur erg slim is. De twee eerste ep’s en het studioalbum vormen samen één hoofdstuk en die kwamen verspreid uit over 2022 en 2023. Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat ze altijd twee jaren gaan bundelen. In ieder geval kijk ik nu enorm uit om naar alle extra content te gaan kijken! 

Mijn merch bestelde ik bij een Belgische webshop en ik kreeg bij de bundel die ik kocht een weverse gift (van Hybe’s webshop). De gift bestaat uit een mobiel standaard en twee luxe foto’s van de Fimmies. Een foto is inmiddels ingelijst op mijn merch plank en de mobiele standaard staat op mijn bureau. Erg handig voor wanneer ik audioboeken op mijn mobiel afspeel.

Er was de mogelijkheid om van de On-Off merch een fotoboek, digitale code pakket of de bundel bestaande uit beide aan te schaffen. Ik koos voor de bundel. Maar mocht je niet alle content per se hoeven zien, maar wil je wel een herinnering van de meiden uit 2022 en 2023, dan is alleen het photoboek de perfecte middenweg! Super leuk is trouwens dat de foto’s van het pakket en het fotoboek verschillen. In het laatstgenoemde zie je vooral behind the scenes foto’s van zowel on als off stage met teksten van de Fimmies erbij.

Als Fearnot (fandom naam Le Sserafim) wilde ik ook heel graag de digital code set package, want ik kijk graag de content die de Fimmies en hun team maken. En behind the scenes kijk ik erg graag.

De outbox vind ik een prachtig design hebben! Simpel, kenmerkend voor de Fimmies en een mooi geheel vormen met de rest van de On-Off merch. Op het moment heb ik de outbox rechtop neergezet met de rest van de merchlijn.

Wanneer je de outbox opent zie je als eerste de digital code set. Op het roze plastic staat een unieke code waarmee je meer dan 500 minuten aan content kan bekijken! Als je deze laag uit de box haalt kan je heel veel leuke extra’s ontdekken.

Zoals de sticky memopad en sticker pack. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken in je bullet journal! Het valt me op dat in de producten van Le Sserafim vaker gewerkt wordt met knutselspulletjes. Ook niet heel gek aangezien alle meiden altijd handvaardigheid projecten hebben en vaak zelfs mee hebben als ze achter de schermen moeten wachten.

Iets wat ook kenmerkend is voor deze meidengroep zijn de geheime bericht kaartjes, deze keer stopten ze het in de vorm van een scratch message card set. En ja… ik mag nog krassen.
Daarnaast zitten er ook vijf (van elk lid één) 3cut photo’s in.

Nog meer foto’s, maar dan photocards (+ sleeve) verdeeld over twee sets. Eentje voor On en uiteraard ook een voor Off. 

Helemaal onder in de doos vind je de photobook set. Opnieuw een voor On en een voor Off. Beide fotoboeken bevatten 206 foto’s van zeer luxe kwaliteit. On heeft een glossy finish en voor Off is een natuurlijke textuur gebruikt. Erg passend voor de stijl en de foto’s. 

Ik kan niet wachten om alle content te gaan bekijken. De Fimmies hebben al gehint dat bepaalde dingen worden uitgelegd, waarvoor ze eerder niet de kans kregen. Zo wordt zelfs een bekende grap in een van de muziekvideo’s eindelijk besproken. Sterker nog, we gaan het daadwerkelijk zien!

Liefs,

Tags: , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.