5 feiten over mij #2

Posted on April 23 2017 by Katja in persoonlijk / 0 Comments

Bijna niemand weet, bijna niemand weet… Deze 5 feiten over mij! Aangezien ik veel reacties kreeg op mijn vorige 5 feiten over mij, leek het mij leuk om een deel twee te plaatsen. Lees je mee?

Reisziek

Op deze blog mag ik dan veel verhalen plaatsen over reizen. Ik bedoel iets meer dan (vanaf dat deze post online gaat) een maand geleden was ik in Praag, over 9 dagen ga ik naar Dublin en dit weekend ben ik een lang weekend in Haarzuilens. Dus reisziek? Dat zou je niet snel over mij kunnen zeggen, maar toch was het nog niet zo heel lang geleden realiteit. Als klein meisje vond ik het niet fijn om langer dan 20 minuten in de auto te zitten. Of ik werd dan heel erg ziek. Ondanks dat mijn reisziekte niet altijd een rol speelde, zoals toen ik op mijn 11de naar Zuid-Franrijk of op mijn 15de naar Italië ging, toch werd ik nog vaak ziek tijdens het reizen. Maar hoe komt het dat ik daar nu geen last meer van heb? Toen ik leerde autorijden kreeg ik vermoed ik een bepaald inzicht in het verkeer, waardoor ik sindsdien nauwelijks ooit ziek ben geweest tijdens het reizen.

Badminton

Sportief? Ik praat nooit over sport op mijn blog (behalve dan Formule 1), maar zelf heb ik eerder wel degelijk aan een sport gedaan. En dat was badminton! Ik vond het een hele fijne sport die ik van mijn moeder mocht leren. Mijn moeder was namelijk trainer van mijn badmintonteam en coach tijdens wedstrijden. Ik vind het nog steeds een leuke sport, maar doordat de vereniging begon te krimpen stopte ik ermee. Toen ik naar Utrecht verhuisde een jaar geleden, leek het mij leuk om bij een nieuwe badmintonclub te gaan. Al snel had ik die gevonden. Helaas voor mij, speelde de club op mijn schoolavond, waardoor ik er niet heen kon gaan. Wie weet dat ik ooit deze sport weer oppak.

Onderwijsassistent

Na de middelbare school ben ik een MBO diploma gaan halen voor onderwijsassistent. Huh? Ja, ik weet het ik heb een bijzondere route genomen van de middelbare school naar het HBO, maar ik heb onwijs veel geleerd van deze studie. O en een leuk weetje; ik heb deze studie gehaald in 2 jaar in plaats van de aangegeven 3 jaar.

Theater

Net na mijn eindexamens op de middelbare school werd ik gescout als theatermaakster. Ik was toen 16 jaar en op dat moment was het ook een droom van mij om te werken als actrice. Ha. Ha. Ha. Ik had mij toen niet gerealiseerd wat die baan van een persoon eist. Ik mocht dan binnen de theatergroep begonnen zijn als actrice… het gedeelte achter de schermen vond ik veel en veel leuker. Daarnaast is er een hele andere dynamiek achter de schermen, dan op het podium en dat kon ik erg waarderen.

Op mijn 17de een eerste eigen bedrijf

Deze feit staat in het verlangde van de vorige feit. Op mijn 17de werd ik gevraagd door de theatergroep waar ik bij zat om voor ze te komen werken. Zo ging ik op tour in het weekend met een voorstelling waarvan ik de productie deed. Ik heb dit ongeveer een jaar gedaan voordat ik de stekker eruit trok. Ik vond dat het tijd werd voor iets nieuws en ben toen vervolgens andere dingen gaan doen waaronder bloggen.

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.