5 Series die ik volgens de lezers moet zien #1: New Girl

Gepost op 19 mei 2015 door Katja in tv-serie / 10 Comments

Vanaf deze dinsdag ga ik 5 weken lang één voor één de series bij langs die ik hier heb genoemd. En kunnen jullie mijn mening horen over de serie. Vandaag bespreek ik New Girl, dus doe gezellig mee!

http://https://www.youtube.com/watch?v=D1NDNFZGY7k

New Girl is een verrukkelijke en ongewone komedie over vrienden, scharrels en relaties. Na een ellendige liefdesbreuk, trekt de optimistische en ruimdenkende Jess (Zooey Deschanel) in bij drie vrijgezelle mannen die zelf genoeg problemen hebben. Winston (Lamorne Morris) is een voormalig atleet, Nick (Jake Johnson) is een besluiteloze barman die gestopt is met zijn studie rechten en Schmidt (Max Greenfield) is een excentrieke vrouwenversierder die vooral verliefd is op zichzelf. Samen met haar prachtig mooie beste vriendin Cece (Hannah Simone), ontdekt Jess dat het leven met deze jongens een uitdagend en hilarisch avontuur kan zijn.

Eerder heb ik weleens kleine stukjes van de serie op tv gezien. Ik vond het leuk, maar het was altijd laat op de avond op tv waardoor ik het niet echt keek. Nu een paar jaar later vind ik het erg leuk om de serie weer te zien, alleen nu vanaf het begin.

De serie werkt meteen erg verslavend. Voor ik het wist was ik binnen 2 uur al bij aflevering 4. Van mij hadden de aflevering wel iets langer mogen duren dan de 21 minuten. Al vind ik het ook wel fijn dat ze niet zo lang duren, want zo kijk je de serie ook sneller ‘even’ tussendoor.

Het is een heerlijke serie om te zien met humor, maar helaas ook veel clichés. Al doet dat de kijkplezier niet onder. Het is een serie die ik zou kijken wanneer ik even een feelgood gevoel nodig ben. Het is zeker geen serie die ik net zo intens beleef als bijvoorbeeld Teen Wolf, maar daar is New Girl ook niet voor bedoeld.

Fijne serie, goed acteerwerk, leuke humor en een feelgood gevoel somt deze serie op. Ik vind het het kijken waard wanneer ik even niets anders te doen heb.

Wat vind jij van New Girl?

Liefs,

 header31-860x280

P.s Volgende week is het de beurt aan Orphan Black!

Tags:


10 responses to “5 Series die ik volgens de lezers moet zien #1: New Girl

  1. Ik vind New Girl inderdaad een leuke serie om tussendoor te kijken. Maar ik moet wel toegeven dat ik halverwege seizoen drie toch steeds minder zin kreeg om verder te kijken en dat ik uiteindelijk ben afgehaakt.. Maar de eerste twee seizoenen vond ik heel leuk; grappig, lekker ontspannend en je hoeft er niet te veel bij na te denken 😉

    • Katja

      Kan ik mij ook wel voorstellen. Ach voor zo af en toe vind ik het een leuke serie. Maar Teen Wolf blijft bij mij op nummer 1 staan. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.