5X Anti-kerstfilm tips

Posted on December 26 2015 by Katja in Films / 1 Comment

5akft

Ben jij klaar met al dat zoetsappige op tv? Geen zin in nog een keer Homealone? Dan heb ik voor jou 5 filmtips zonder dat het al te zoet wordt, maar wel met een winters randje. Kijk je mee?

1. Chalet girl

Jaaa! Allemaal geweldige acteurs in één film! Een verhaal met diepgang, sportactie en niet de vergeten een grote dosis humor! Heerlijk deze film die ik graag kijk met een deken strak om mij heen gerold en een warme chocolademelk in mijn hand.

2. Happy Feet

Pinguïn love! En overal dansende pinguïns. Het is één van de weinige animatiefilms waarbij ik stiekem een traantje laat. Heel stiekem mis ik ook de sneeuw deze winter…

3. Frozen

Sister power! Geen verdere uitleg nodig lijkt mij?

4. Cloud Nine

Disney film? Yes, please! Daarnaast ben ik dol op het acteerwerk van Dove Cameron. Al is haar tegenspeler ook niet mis! Er is gewerkt met een duidelijke boodschap erin verwerkt, maar tegelijkertijd is het ook een film die heel luchtig is. Het is een minder bekende Disney film erg jammer, aangezien ik deze film een erg geloofwaardig verhaallijn vind hebben met diepgang.

5. Harry Potter

Want Kerst op Hogwarts… Dat kan toch niet anders zijn dan magisch? Harry Potter kan ik in elk seizoen kijken, maar voor mijn gevoel passen de films het beste bij de winter. Zonder Harry Potter is voor mij de winter niet compleet. Op het moment dat ik deze post type staat deel 7 part 1 op de achtergrond aan!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “5X Anti-kerstfilm tips

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.